Ana SayfaDedikoduSeda Sayan Demet Akalın Kavgasına Nihat Doğan'da Dahil Oldu

İlgili Postlar

Seda Sayan Demet Akalın Kavgasına Nihat Doğan’da Dahil Oldu

Geçtiğimiz sene aralarından su sızmayan Demet Akalın ve Seda Sayan arasındaki gerginlik tüm hararetiyle devam ediyor. İkili arasındaki polemik daha uzun süre gündemden düşmeyecek gibi duruyor. Zira Seda Sayan Demet Akalın kavgasına Nihat Doğan Doğan’da dahil oldu.

Seda Sayan’ı Engelledi

Star TV’de Demet Akalın ve Alişan tarafından sabahları hazırlanan programın final yapmasının ardından kanalın, Seda Sayan‘la anlaştığı iddiası, Demet Akalın’ı sinirlendirmişti. Akalın, bu gelişmelerin ardından Sayan’ı sosyal medya hesabından sildi.

Tartışmanın büyümesinin ardından Seda Sayan hakkında “Demet’le Alişan’ı işinden etti” yorumları yapıldı. Bu yorumlara sinirlenen Seda Sayan, yayınladığı video ile iddialara cevap vererek, kimseyi ekmeğinden etmediğini söyledi. Akalın ve Sayan arasındaki gerilim devam ederken, tartışmalara Seda Sayan’ın eski eşi Nihat Doğan da katıldı.

Seda Sayan Demet Akalın Kavgasına Nihat Doğan’da Dahil Oldu

Nihat Doğan, Demet Akalın’ın Seda Sayan için kullandığı, “Cuma günü program bitişi, ‘Ben başlıyorum’ diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj…Cenaze evine davulla gidilmez. Sen bunu daha iyi bilirsin” şeklindeki sözlere yanıt verdi.

Doğan, Akalın’a yönelik, “Sen değil misin teyzenin kızı evladını kaybettiği gece Kerimcan ile davullu eğlenceli storyler atıp davulla zurnayla giren” dedi.

“İlk 200’e Giremeyen Zat”

Doğan paylaşımının tamamında ise, “Seda Sayan hiç kimsenin ekmeği ile oynamaz onun vicdanına merhametine de sonuna kadar şahidim. Ayrıca kulis odasına yasaklı listesi asıp (Alişan’ı tenzih ediyorum) ilk 200’e giremeyen zatın Seda Hanım’a itibar suikastı yapmasının da hiçbir hükmü yoktur. Ne kadar reyting o kadar ekmek. Cenaze evine davul ile girilmezmiş! Sen değil misin teyzenin kızı evladını kaybettiği gece Kerimcan ile davullu eğlenceli storyler atıp davulla zurnayla giren. Değerli sözler, değersiz insanların dilinde olunca hükmü değersiz olur” diye yazdı.

Seda Sayan ile Demet Akalın Arasında Gerginlik

Demet Akalın’ın Nihat Doğan’a yanıt verip vermeyeceği ise henüz bilinmiyor. Doğan’ın yazdıklarının ardından, gözler yeniden Demet Akalın’a çevrildi.

Neler Olmuştu?

Demet Akalın ile Seda Sayan arasındaki atışma devam ediyor. Akalın’ın bir yıldır Alişan’la sunduğu projesi, geçtiğimiz hafta final yapmış ve yerine Sayan’ın geleceği iddia edilmişti. Bu haberlerden sonra Akalın, şarkıcıyı Instagram’dan engellemişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından Akalın ve Sayan arasındaki kavga, sosyal medya üzerinden devam ediyor. İkili, son olarak birbirlerine gönderdikleri mesajları takipçileriyle paylaştı. Bu olayların üzerine çok geçmeden pek çok ünlü isimde tartışmaya dahil olmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler