Ana SayfaDedikoduMohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı'nın Önünde Diz Çöktü

İlgili Postlar

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı’nın Önünde Diz Çöktü

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı’nın önünde diz çöktü. Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, dünyaevine giriyor. Subaşı, Mısırlı yatırımcı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aldığı romantik evlenme teklifini sosyal medya hesabından paylaştı.

Şeyma Subaşı Hamile mi?

Şeyma Subaşı hakkındaki hamilelik iddiasını güçlendiren ise genç kadının geçtiğimiz haftalarda geldiği İstanbul’da özel bir hastaneye gitmesi oldu. Maslak’taki hastanede kadın doğum uzmanına görünen Şeyma’nın içeriye hemşirenin dahi alınmasını istemediği öne sürüldü. Bu arada Subaşı, Acun Ilıcalı ile evlenmeden önce de kızına hamile kalmış ve Melisa dünyaya geldikten sonra Ilıcalı ile Fransa’daki bir düğünle evlenmişti.

İddialara göre Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile aşkı tam gaz süren Şeyma Subaşı, bu kez de şok bir iddiayla gündeme geldi. Instagram’daki ‘We Wont Lie Mag’ isimli hesabın ortaya attığı iddiaya göre 30 yaşındaki genç fenomen hamile. Geçtiğimiz günlerde gittiği Dubai’de aşkının ailesiyle de tanışan Şeyma Subaşı’nın Haziran ayında Dubai’de nikah masasına oturacağı da dedikodular arasındaydı.

Şeyma Subaşı’dan Tatil Paylaşımları

Bana Deli Gibi Aşık

Kızı Melisa’yla Bali’de tatil yapan Subaşı, Alsaloussi’nin kendileri için özel jet kiralamak istediğini, ancak jet bulamayınca bir yolcu uçağını kapattığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Subaşı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bali’de bir adadan başka bir adaya geçecektik. O gün uçmamız lazımdı ama bütün uçak biletleri bitmiş. 6-8 kişilik uçaklar var ya, onlar bizim gideceğimiz adaya uçmuyormuş. Özel uçak da bulamayınca, sevgilim havayolları ile konuşarak bir yolcu uçağının tüm koltuklarını satın aldı.

Sanki biz başkalarının biletlerini almışız gibi algılanmış ama öyle değil. Meedo (Mohammed Alsaloussi) normalde uçuşlarda var olmayan bir uçuş koydurdu bizim için. Meedu, bu havayolu şirketiyle Amerika’da ortak iş yapıyor. Havayolunu arayıp olmayan bir uçuş koydurdu. Yani kimsenin biletini almadı ya da kimseye engel olmadı. Öyle olsaydı daha ucuza gelirdi.” Subaşı, sevgilisiyle büyük aşk yaşadıklarını da sözlerine ekledi: “Çok büyük, inanılmaz bir şey yaptı benim için. Bana deli gibi âşık. Ben de ona âşığım.”

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı’nın Önünde Diz Çöktü

Şeyma Subaşı, son gönderisinde ise Mısırlı yatırımcı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aldığı romantik evlenme teklifini paylaştı.

Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’nın önünde diz çökerek evlenme teklif ettiği ve Subaşı’nın teklifi kabul ettiği anlar görüntülere yansıdı. Subaşı’nın teklifi kabul etmesinin ardından Alsaloussi’nin Subaşı’ya sarıldığı da görüldü.

Subaşı, Mısırlı iş adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den almış olduğu romantik evlenme teklifini Instagram hesabı üzerinden paylaşarak “I said Yes” yani “Evet dedim” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler