Ana SayfaDedikoduİbrahim Kutluay'dan Aşk İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay’dan Aşk İddialarına Yanıt

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın, uğruna eşinden boşandığı Edwina Sponza ile ayrıldığı iddia edilmişti. Kutluay’ın, İdil Yazar’la aşk yaşadığı yazılmıştı. Kutluay, ilk kez konuştu. İbrahim Kutluay’dan aşk iddialarına yanıt geldi. İşte detaylar;

Evliliği İhanet Bitirdi

2000’li senelerin başında Demet Akalın’la büyük bir aşk yaşayan İbrahim Kutluay birkaç sene sonra gönlünü Demet Şener’e kaptırmış ve yasak bir aşk yaşamaya başlamıştı. Bir süre sonra ihanetin ortaya çıkması üzerine Kutluay Akalın’la ilişkisini bitirmiş kısa bir süre sonrada Şener’le nikah masasına oturmuştu. Bir süre sonra tamamen geçmişin kirli sayfalarına gömülen bu olay 2016 senesinde İbrahim Kutluay’ın Demet Şener’i aldatmasıyla yeniden gündeme geldi. 2016 senesinde Edvina Sponza’yla aşk yaşadığı öğrenilen Kutlay olaylı bir şekilde boşandı.

Demet Şener İle Cenk Küpeli Evliliğinde Bomba İddia…

İbrahim Kutluay Kimdir?

Demet Şener ve Eski Eşi İbrahim Kutluay Aynı Sahilde Görüntülendi!

İbrahim Kutlay’dan sonra Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlayan Demet Şener geçtiğimiz sene Haziran ayında dünya evinde girdi. Sosyal medyadan “Evde kal” uyarıları yapmasına rağmen dün eşiyle birlikte koşmak için sahile inan Demet Şener, İbrahim Kutlay ve Edvina Sponza’yla karşılaştılar. Karşılaşma hakkında herhangi bir açıklama yapmayan çiftler gelen tepkilere karşılık “Sporumuzu yapıp hemen döneceğiz” açıklamasını yaptı.

Demet Şener Kimdir?

İbrahim Kutluay’dan Aşk İddialarına Yanıt

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın, uğruna eşinden boşandığı Edwina Sponza ile ayrıldığı iddia edilip, YouTuber İdil Yazar’la aşka yaşadığı yazılmıştı. Yaptığı pratik ve lezzetli tariflerle tanınan İdil Yazar’la çıkan aşk iddialarına Kutluay, sosyal medya hesaplarından cevap verdi.

Eski milli basketbolcu, “Bugün basında hakkımda çıkan habar doğru değildir. Saygılarımla” diyerek, iddialarının doğru olmadığınıı söyledi. Kutluay, uzun süredir birlikte olduğu Sponza ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler