Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya’ya Büyük Şok!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’ya Büyük Şok!

Uzun yıllardır bir şampuan markasının reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya’ya büyük şok. Markanın yeni reklam yüzü Danla Bilic oldu. Bu durum sosyal medyayı ikiye böldü.

Serenay Sarıkaya’ya Büyük Şok!

Cem Yılmaz ayrılığıyla son dönemde magazin gündeminde adını sık duyduğumuz Serenay Sarıkaya’nın Pantene ile işbirliği sona erdi. Oyuncu, marka ile 4 yıl süren iş birliğinin sonlandığını “Bu bir veda postudur. Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım…” ile başlayan sözleriyle sosyal medyadan duyurdu.

Cem Yılmaz kimdir?

DANLA BİLİC MARKANIN YENİ YÜZÜ OLDU

Gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic cephesinden ise marka iş birliğini doğrulayan bir demeç geldi. Markadan kendisine gönderilen çiçek ve not ile bu sürpriz birlikteliği açıklayan ünlü fenomen, ocak ayıyla beraber marka ile güzel bir projeye başlayacaklarını duyurdu.

Şampuan markasının dijital reklam yüzünün Danla Bilic olması ise sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Serenay Sarıkaya ve Danla Bilic’in güzelliği ve saçları üzerinden gelen kıyas yorumlarında özellikle Danla’nın yıllarca çıtçıt ve kaynak saç kullanması çok eleştirildi.

Danla Bilic kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler