Ana SayfaÜnlüler" Alyansım Hayatımın Sonuna Kadar Parmağımda Kalacak "

İlgili Postlar

” Alyansım Hayatımın Sonuna Kadar Parmağımda Kalacak “

Merhum sanatçı Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan, Nişantaşı’nda geçtiğimiz gün magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı. Usta sanatçı Tarık Ünlüoğlu’nun ölümünün ardından evlilik alyansının hala parmağında görülen Gülenay Kalkan, özel açıklamalar yaptı..

Gülenay Kalkan eşi Tarık Ünlüoğlu’nun Yokluğunu Anlattı!..

” Alyansım Hayatımın Sonuna Kadar Parmağımda Kalacak “

Geçiğimiz yıl akciğerlerinden sorun yaşayan Tarık Ünlüoğlu hastaneye kaldırılmış, Uzun süreli tedavi süreci gören ünlü oyuncuya en büyük destek eşi Gülay Kalka’ndan gelmişti. Hastanede bir kez olsun eşinin başından ayrılmayan  Gülenay Kalkan, taburcu olduğunda da Tarık Ülüoğlu’nun eski sağlığına kavuşması için elinden geleni yapmıştı.

Gülenay Kalkan Kimdir?

Nişantaşı’nda magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden Gülenay Kalkan’ın eşi Tarık Ünlüoğlu vefatının ardından evlilik yüzüğünü parmağından çıkarmadığı görüldü. Snob Magazin’in hazırlamış olduğu özel haberine göre; Gülenay Kalkan, konu hakkında şu ifadeleri kullandı..

Gülenay Kalkan: “Setlere Döndüm”

Snob Magazin’in hazırlamış olduğu özel haberine göre; Gülenay Kalkan, konu hakkında şu ifadeleri kullandı..“Alyansım hayatımın sonuna kadar parmağımda kalacak. Uzun bir aradan sonra setlere döndüm. Bu da bana iyi geldi.” dedi..

Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Gülenay Kalkan Nişantaşı
Gülenay Kalkan Nişantaşı

“1 Ekim! Öyle Tarifsiz Bir Acı ki…”

Yılların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi’ndeki ‘Testere Necmi’ karakteriyle hafızalara kazınan Tarık Ünlüoğlu, uzun bir süredir akciğer kanseri dolayısıyla tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini kapamıştı.. Eşi Gülenay Kalkan, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla usta sanatçı Tarık Ünlüoğlu’nu, birinci ölüm yıl dönümünde “1 Ekim! Öyle tarifsiz bir acı ki…” notunu düşerek anmıştı.

Merhum sanatçı Tarık Ünlüoğlu, ‘Bir Yusuf Masalı’ , ‘Avrupa Avrupa’ ve son olarakda ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ gibi başarılı dizilerde rol almıştı.

Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu’dan, Hayranlarını Üzen Haber!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler