Ana SayfaÜnlülerSoner Sarıkabadayı: " Allah'ın Bana Nasip Ettiği En Güzel Hediye"

İlgili Postlar

Soner Sarıkabadayı: ” Allah’ın Bana Nasip Ettiği En Güzel Hediye”

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı, eşi Madelein Lopez Camelo ve oğlu Hasan Matias ile verdiği bir pozunu sosyal medya hesabından takipçileri için yayınladı.. 42 yaşında giren usta sanatçı Soner Sarıkabadayı, bu son paylaşımına “İyi ki doğdum. Allah’ın bana nasip ettiği en güzel hediye için binlerce kez şükrediyorum” ifadeleriyle birde not yazdı.. İşte Detaylar..

Soner Sarıkabadayı “Bi Sen Gibisi ” Şarkısı İçin Oyunculuk Dersleri Aldı…

Soner Sarıkabadayı: ” Allah’ın Bana Nasip Ettiği En Güzel Hediye”

Bir kaç ay önce sevgilisi Madelein Lopez Camelo ile dünya evine giren Soner Sarıkabadayı, kısa bir süre önce oğulları Hasan Matias’ı kucaklarına almıştı. İlk defa baba olma heyecanını tadan ünlü sanatçı, bugün tam 42 yaşına girdi. Eşi Lopez Camelo, sanatçının yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı bir duygusal paylaşımla kutladı.

‘Tüm Sevgin İçin Teşekkür Ederim’

Soner Sarıkabadayı ve oğlu ile beraber çekilen pozlarını yayınlayan Madelein Lopez Camelo, bu gönderisine, “Beni her gün hayal ettiğimden daha mutlu eden adama mutlu yıllar. Tüm sevgin için teşekkür ederim, özellikle bebeğimiz için” notunu düştü.

Madelein Lopez Camelo Paylaşımı
Madelein Lopez Camelo Paylaşımı

Bu paylaşımın hemen altına Soner Sarıkabadayı ise, “İyi ki doğdum. Allah’mın bana nasip ettiği en güzel hediye için binlerce kez şükrediyorum” ifadelerini kullandı.

‘Canım Oğlum’

Soner Sarıkabadayı, geçtiğimiz günlerde bu kareyi, “Canım oğlum” mesajıyla takipçileri için paylaşmıştı. Soner Sarıkabadayı, oğlunu Hasan Matias’ı kucağına aldığı zaman yaşadığı duyguyu ise, “Ağlarken kucağıma verdiler. ‘Bana vermeyin. Çok küçük’ dedim” ifadeleriyle dile getirmişti..

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

İşte Soner Sarıkabadayı’nın Bebeği İle O Paylaşımı…

Soner Sarıkabadayı Bebeği
Soner Sarıkabadayı Bebeği

Soner Sarıkabadayı: “Heyecan Dorukta!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler