Ana SayfaÜnlüler90'ların Efsane Şarkıcısının 25 Yıllık Evliliği 5 Dakikada Bitiverdi..

İlgili Postlar

90’ların Efsane Şarkıcısının 25 Yıllık Evliliği 5 Dakikada Bitiverdi..

İş adamı Şevki Kaygusuz ile 90’lı müzik yıllarının popüler şarkıcısı Asya’nın, çekişmeli olarak başlayan boşanma davaları, anlaşmalı olarak sona erdi. Üzücü Detaylar Haberimizde..

90’ların Efsane Şarkıcısının 25 Yıllık Evliliği 5 Dakikada Bitiverdi..

‘Asya’ olarak bilinen 90’lı yılların hayran olunan ünlü şarkıcısı Tülay Kaygusuz’un 25 senelik evlilikleri 5 dakikalık anlaşmalı boşanmaya çevrilen davada son buldu.. Parkinson rahatsızlığı bulunan iş insanı Şevki Kaygusuz, hastalığı sebebiyle şarkıcı Asya’nın kullandığı tekerlekli sandalyesini bile itmek istemediğini ifade ederek, kendisinden alacağı olan 500 bin TL’yi de taleb ederek geçtiğimiz sene boşanma davası açmıştı.

Anlaşmalı Boşanmaya Razı Oldular..

Ünlü şarkıcı Asya ise karşı tarafa boşanma davası açarak eşi Şevki Kaygusuz’dan 2 milyon TL tazminat talep etmişti. İş adamı Şevki Kaygusuz’un vekili Rezan Epözdemir ile şarkıcı Asya’nın vekilleri Özge Tokgöz, her iki tarafı sulh ettirerek anlaşmalı olarak boşanmaları  konusunda ikna ettiler..

İstanbul Aile Mahkemesi’nde dün yapılan duruşmaya taraflar avukatları ile birlikte hazır bulunurken, duruşmada taraf avukatları hakime boşanma protokolünü sunarak, ikilinin evlilik müessesesini devam ettirmelerinin imkansız hale ulaştığını belirttiler..

Çiftin Malları Kendilerinde Kaldı..

Taraflar boşanmak istediklerini açıklamaları üzerine hakim çiftin boşanmasına karar kıldı. Mahkeme protokolde belirlenen iş insanı Şevki Kaygusuz’un 2 milyon TL tazminatı şarkıcı Asya’ya ödemesine karar kıldı. 25 senelik evliliklerini sonlandıran çiftin birbirlerinden maddi talebi olmazken, mal paylaşımlarında ise ikilinin mallarının kendi üzerlerinde kalmaya devam etmesine karar verildi.

90’ Ların Hit Şarkısı “Leyla” Yı Birde Deniz Sipahi Yorumuyla Dinleyin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler