Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Barıştı mı?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Barıştı mı?

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin barıştı mı? Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı fotoğraf akılları karıştırdı. Sarıkaya Kerem Bursin ile barıştığı yönündeki iddialara cevap verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Serenay Sarıkaya kimdir?

Cem Yılmaz kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Yeniden Birarada mı?

Serenay Sarıkaya son olarak Cem Yılmaz ile birliktelik yaşamıştı. İkili Ocak ayından beri süren beraberliklerini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Cem Yılmaz ile ayrılığının ardından tatile çıkan Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından tatil fotoğrafları paylaştı. Sarıkaya’nın paylaştığı bornoz fotoğrafı Kerem Bursin ile barıştılar mı sorularını akla getirdi.

Cem Yılmaz’la Ayrılan Serenay Sarıkaya’nın Sağlık Durumu Korkuttu…

Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı bornoz ile daha önce Kerem Bursin fotoğraf paylaşmıştı. Takipçilerin gözünden bu ayrıntı kaçmadı. Kerem Bursin ile barıştığı iddialarına Serenay Sarıka’dan jet yanıt geldi. Sarıkaya “Arkadaşlar hakikaten bıktım bu abuk sabuk haberlerden. Bu bir bornoz markası isteyen herkes edinebilir. Daha neler” dedi.

Cem Yılmaz’a uzunca bir süredir beraber görüntü vermediği aşkı Serenay Sarıkaya ile ayrılıp ayrılmadıkları sorulmuştu. Usta komedyen “Ayrıldınız mı?” sorusuna “Evet ayrıldık” cevabı vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler