Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz'dan Şok İtiraf

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’dan Şok İtiraf

Kerimcan Durmaz’dan şok itiraflar. Bir süredir Amerika’da yaşayan ünlü fenomen Kerimcan Durmaz Youtube kanalında yayınladığı videoda küs olduğu eski dostları Danla Bilic ve Selin Ciğerci hakkında konuştu. Detaylar haberimizin devamında….

Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz’dan Eski Dostları Hakkında Şok Sözler

Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz Youtube kanalında yayınladığı videoda eski dostları Danla Bilic ve Selin Ciğerci hakkında ilk kez konuştu.

Kerimcan Durmaz kendisine gelen “Tamamen Los Angeles’a mı yerleştin?” sorusuna ” Biliyorsunuz ben buraya klip çekmek için geldim. Hayatımla alakalı bazı kararlar aldım ve kariyerime global olarak devam etmek için burda kalmaya karar verdim” dedi.

Fenomen “Sevgilin var mı?” sorusuna ise “Sevgilim yok. En son Türkiye’de sevgilim vardı. Hala konuşuyorum ve onu çok seviyorum arkadaşız” dedi.

Kerimcan Durmaz Doğum Gününü Kutlaması Olay Yarattı!

Kerimcan Durmaz kendizine sorulan “Bir daha görüşmeyeceğin biri var mı?” sorusuna ise çok net bir cevap verdi. Durmaz “Sanırım Selin Ciğerci. Aklıma direkt o geldi. Bir arkadaşın, bir arkadaşa yapmaması gereken şeyleri yaptı. Ben ona destek oldum, o bana köstek. Hayatımdan kalıcı olarak çıktı” diyerek ilk kez bu konu hakkında konuştu.

Selin Ciğerci’den Kerimcan Durmaz’ın bu çıkışına karşılık henüz bir açıklama gelmedi.

“Danla’nın Şevval Şahin’e laf söyleyip ardından video çekmesine ne diyorsun?” sorusuna ise Durmaz”Danla bu. Nerede reyting, nerede tık; gider yapışır. Bana daha önce yaptığı gibi…” dedi.

Kerimcan Durmaz “Önlem Alındı”

Geçtiğimiz günlerde Amerika’da gerçekleşen seçim öncesi telaşla markete giden Kerimcan Durmaz, Instagram’dan yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı: “Burada olayların patlamasına birkaç saat kaldı. Biliyorsunuz ki bugün burada seçim var. Trump kazansa da kazanmasa da büyük bir savaş çıkacağı söyleniyor. O yüzden erzak almak için markete geldik. Nereden baksanız 10 gün sokağa çıkamayacağımızı düşünüyoruz. Çünkü burası korkunç. Burada silah legal ve herkes silahlanmış durumda. Hangi amaçla ve neden bilmiyorum. Anlamsız… Durumlar karışık bizde tedbirimizi alıp evimizde sakin sakin her şeyin durulmasını bekleyeceğiz.”

Halkın yeni başkanını belirleyeceği seçimde Demokrat Parti’nin adayı eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile Cumhuriyetçi Parti’nin adayı mevcut ABD Başkanı Donald Trump kıyasıya mücadele ediyor. Çok sayıda Ulusal Muhafız birlikleri zırhlı araçlarla Chicago, Atlanta, Philadelphia’da şehir merkezine konuşlandırıldı. Seçim sonrası yaşanabilecek şiddet olaylarına karşı önlem alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler