Ana SayfaÜnlülerÖzge Özder Cinsiyet Partisi Düzenledi

İlgili Postlar

Özge Özder Cinsiyet Partisi Düzenledi

Oyuncu Özge Özder geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından hamile olduğunu duyurmuştu. Özder yakın dostlarının katıldığı cinsiyet partisi düzenledi. Detaylar haberimizin devamında…

Özge Özder Kimdir?

Özge Özder Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Şu sıralar ekranların iddialı yapımlarından olan Sadakatsiz dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Özge Özder 2018 yılında şarkıcı Sinan Güleryüz ile hayatını birleştirmişti. Özder yakın dostları ile birlikte düzenlediği cinsiyet partisinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı ve şu notu düştü;

“İnsan hayatında nadir yakalanan anlardan biri işte bu anlar… Canım Pelin Akil’in gözünden ölümsüzleşmiş ne mutlu bana. Bahar ayı geçip gitmeden, o son güneşli günde yanımızda olarak ne çok mutlu ettiniz can dostlarım, bilemezsiniz.”

Benim İçin En Büyük Hediye

“Başından beri “Kız mı erkek mi?” diye soran herkese en tatlı şekilde cevap verdiğimiz bugünün tüm anılarının kayıtlı olması benim için en büyük hediye.”

Özge Özder’den Hamilelik Müjdesi

“Gücenmeden sağlık durumu, test sonucu paylaşan davetlilerim ve gelmemesi gerektiği için üzüldüğüm bizi kendinden sakınmak durumunda kalan diğer can dostlarım hepinizi çok seviyor ve anlayışınız için çok teşekkür ediyorum. Bu anımız yine unutulmazlar içinde olacak ve bu zor günler de geçecek biliyorum. Yine sarılacağız sımsıkı buna inanmak istiyorum. Dileklerin en güzeli sağlık. Hepinize sağlık diliyor ve içimdeki bu küçük canla ‘Başaracağız kızım’ diyerek, sizin tanıklığınızda yolculuğumuza devam ediyorum.”

Özge Özder’in Heyecanı

“Bu arada cinsiyetin ne olursa olsun, hayat karşımıza ne çıkarırsa çıkarsın canımızın hep en derininde olacaksın ve bizi hep arkanda hissedeceksin. Bunu böylece bil ve hayatın getirdiklerinden hiç korkma güzel kız, aksine kucakla. Bu da sana ilk anne sözlerim olsun.”

“Hepimiz için dua etmek, iyi düşünmeye çalışmak, daha çok gülümsemek ve hep pozitif olmak ödevim oldu artık. Siz de öyle yapın. Güzel dilekler, güzel sözler, dua ve hepimizin birbirimizi sakındığımız bir zaman dilimine ihtiyaç var şu an. Dilerim öyle olsun bu dönem. Hepinizi seviyorum.”

Özge Özder geçtiğimiz günlerde hamilelik heyecanını şu sözlerle paylaşmıştı;

“Bazen ne diyeceğini, nasıl diyeceğini bilemiyor insan… Kelimeler yetersiz kalıyor. Hep en güzel dilekleriniz hatta istekleriniz içindeydi bizden bir bebek haberi almak. Hep ‘çoğalın’ dediniz bizi sevenler olarak. Biz aslında hep çoktuk kendimize ve hatta taştık kendi içimizde ama şimdi kısmetse daha da çoğalıyoruz işte..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler