Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Hastaneye Sahte İsimle Mi Yatış Yaptı?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Hastaneye Sahte İsimle Mi Yatış Yaptı?

Serenay Sarıkaya Ameliyat Oldu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Maslak’ta bir hastanede estetik ameliyatı olduğunu, gizlemek için sahte isimle yatış yaptığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Serenay Sarıkaya ismini mi gizledi? Tüm detaylar haberimizde…

Serenay Sarıkaya Hastaneye Sahte İsimle Mi Yatış Yaptı?

Deren Talu’dan Serenay Sarıkaya Resti..

Cem Yılmaz’la olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen, hakkında çıkan yalan haberlere isyan eden Serenay Sarıkaya karantina sürecinde çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, özel bir hastaneye giderek estetik ameliyatı olduğu, gizlemek için sahte isimle yatış yaptığı iddiası ortaya atılmıştı. Bu haberin ardından güzel oyuncunun hayranları sağlık durumu hakkında meraklandı. Hastane başhekiminden konuyla alakalı açıklama gecikmedi.

Başhekim Dr. Cengiz Bavbek, açıklamasında, “Hastanemizi zan altında bırakacak şekilde, basında ‘sahte isimle hastaneye yatışı yapıldı’ şeklinde haberler yayınlanmıştır. Bu iddialar asılsızdır ve doğru değildir. Hastamız Serenay Sarıkaya, 7.10.2020 – 08.10.2020 tarihleri arasında kendi ismiyle hastanemizden hizmet almış ve taburcu olmuştur” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler