Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'nın Yeni Sokak Stili!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Sokak Stili!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile komedyen sevgilisi Cem Yılmaz’ın geçtiğimiz günlerdeki ayrılık haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ünlü ikiliği bu ayrılığa daha fazla dayanamayıp geçen hafta tekrar barıştı. Son olarak ise güzel oyuncunun sosyal medyaya düştüğü sokak stili adlı kombini görüntülendi!

Serenay Sarıkaya İsyan Bayrağını Çekti

Barışan aşıklar yeni bir aşk tatiline çıkarken, geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkay’nın teknede sevgilisi Cem Yılmaz’ı öpücülere boğduğu pozlar sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuştu. Serenay Sarıkaya’nın üzerindeki leopar desenli olan bikinisiyle suyun altında verdiği pozlar gündemi sallamıştı. Güzel oyuncunun nefesleri kesen fotoğraf kareleri sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Fit vücuduyla tüm dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, gösterdiği cesaret ile de büyük beğeni toplamıştı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Sosyal Medyayı Salladı!

Serenay Sarıkaya, Etiler’de fotoğraflarını çeken habercilerin sorularını yanıtladı.“Bergen” filminin hazırlıklarına pandemi nedeniyle ara verildiğini açıklayan oyuncu, “Alice Müzikali” için de beklemede olduklarını söyledi: “Pandemiden dolayı bütün işlerimiz ertelendi, durdu. Şu an çalışamıyoruz. Hazırlık da yapamıyoruz. Hayatın normale dönmesini bekliyoruz.” Sarıkaya, “Film projesinin durması içinizde burukluk yarattı mı?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Burukluk değil. Her şey hayırlısıyla, doğru zamanda olacaktır. Hâlâ önümüzü göremiyoruz. Her şey yoluna girdiğinde sağlıkla, sıhhatle yaparız.” Etiler’deki bir binadan çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya, sevgilisi Cem Yılmaz’la ilgili soru sorulmasını istemedi. Serenay Sarıkaya giyim stili ve silindir çantasıyla dikkat çekti. Çantanın markası Manu Atelier, fiyatı ise 2 bin 650 lira.

 

Serenay Sarıkaya'nın Yeni Sokak Stili!
Serenay Sarıkaya’nın Yeni Sokak Stili!

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Sokak Stili!

Barışan aşıklar yeni bir aşk tatiline çıkarken, geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkay’nın teknede sevgilisi Cem Yılmaz’ı öpücüklere boğduğu pozlar sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuştu. Serenay Sarıkaya’nın üzerindeki leopar desenli olan bikinisiyle suyun altında verdiği pozlar gündemi sallamıştı. Güzel oyuncunun nefesleri kesen fotoğraf kareleri sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Fit vücuduyla tüm dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, gösterdiği cesaret ile de büyük beğeni toplamıştı.

Sarıkaya, “Film projesinin durması içinizde burukluk yarattı mı?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Burukluk değil. Her şey hayırlısıyla, doğru zamanda olacaktır. Hâlâ önümüzü göremiyoruz. Her şey yoluna girdiğinde sağlıkla, sıhhatle yaparız.” Etiler’deki bir binadan çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya, sevgilisi Cem Yılmaz’la ilgili soru sorulmasını istemedi. Serenay Sarıkaya giyim stili ve silindir çantasıyla dikkat çekti. Çantanın markası Manu Atelier, fiyatı ise 2 bin 650 lira. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler