Ana SayfaÜnlülerBerfu Yenenler'in Kedisi Virüs mü Kaptı?

İlgili Postlar

Berfu Yenenler’in Kedisi Virüs mü Kaptı?

Geçen sene Haziran’da oyuncu Eser Yenenler ile dünya evine giren Berfu Yenenler, düğünüyle ilgili ilk defa bu kadar samimi açıklamalar yapmıştı. Şimdi ise aynı samimiyetiyle açıklama yapan Berfu, gündemi adeta salladı. Berfu Yenenler, 2019’da Eser Yenenler ile nikah masasına oturmuş, aynı yıl çiftin oğulları Kuzey dünyaya gelmişti. Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti evliliklerinde 1 yılı geride bıraktı. Berfu Yenenler, evlilik yıldönümünü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutlamıştı.

Berfu Yenenler, eşi ve oğlu ile birlikte İstanbul’un karmaşasından kaçtı. Şehirden uzakta, orman içinde bir ev kiralayan Yenenler, en son taşınma sürecini anlatmıştı.

Berfu Yıldız Kimdir?

Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, kedisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Eser Yenenler’in Eşi Berfu Yenenler Gece Yarısı Hastanelik Oldu..

Korona Virüsüne Yakalandı!

Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, kedisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yenenler, “Kedimiz sokak kedileriyle kavga sırasında koronavirüs kaptı” dedi. Eşi ve oğlu ile keyifli anlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Yenenler, bu kez kedisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Kedisi ile çekildiği bir kareyi paylaşan Yenenler, şu ifadeleri kullandı:

Dünyanın en saçma olayını anlatıyorum. Biz, “Koronavirüsten kaçalım aman aman” derken kedimiz sokak kedileriyle kavga sırasında koronavirüs kaptı. Bu hangi ironi? Neyseki hayvanların koronavirüsü insanlara bulaşmıyormuş. Onu iyileştirdik, temizledik, pakladık oturuyor şimdi dibimizde. Tebrikler kedim.

Berfu Yenenler'in Kedisi Virüs mü Kaptı?
Berfu Yenenler’in Kedisi Virüs mü Kaptı?

Eser Yenenler Kimdir?

Berfu Yenenler’in Kedisi Virüs mü Kaptı?

Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, kedisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yenenler, Son zamanlarda tüm dünyaya yayınlan ve insan sağlığını tehdit eden koronavirüs salgını ve oğullarını doğa ile iç içe büyütme fikri, çiftin taşınma kararı almasına neden olmuştu. Berfu Yenenler, haftalar önce çektiği bir videoda yeni evlerini tanıtarak “İstanbul’dan uzaktayız. Bayağı dağlık, ormanlı bahçeli bir yer. Burası bir site gibi, etrafta komşularımız var” demişti.

Berfu Yenenler, gerçiğimiz aylarda çok konuşulan düğünleriyle ilgili bilinmeyenleri anlatarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler