Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in Kayınvalide ve Görümcesi Nişanda Neden Yok?

İlgili Postlar

Seren Serengil’in Kayınvalide ve Görümcesi Nişanda Neden Yok?

İnişli çıkışlı ilişkileriyle gündemden düşmeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti dün akşam görkemli bir organizasyon ile nişanlandı. Nişana çok sayıda ünlü isim davetli iken, peki Seren Serengil’in kayınvalide ve görümcesi neden nişana katılmadı? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil ve Yaşar İpek bu akşam nişanlanıyor! Çiftten ilk nişan fotoğrafı geldi

Seren Serengil, Nişan Kıyafeti ile Tam Not Aldı!

Nişan töreninde Seren Serengil giydiği yeşil renk kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gayet şık görünen ünlü çift, mutluluk görüntüleriyle misafirlerinden tam not aldı. Nişana, Lerzan Mutlu, Demet Akalın-Okan Kurt çifti ve modacı Gülşah Saraçoğlu gibi ünlü isimler katıldı. Seren Serengil sosyal medyada paylaştığı resim altına yorum yazan bir takipçisine verdiği cevapla nişan öncesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Takipçilerinin “Kayınvaliden ve görümcen nişana katılmayacak mı?” sorusuna “Evet ben öyle uygun gördüm.” cevabını verdi. Peki neden ünlü çiftin nişanına kayınvalide ve görümcesi katılmadı?

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil’in Kayınvalide Ve Görümcesi Nişana Neden Katılmadı?

Son aldığımız duyumlara göre, Seren Serengil’in görümcesinin bir magazin sitesi var. Ve bu sitede yıllarca Seren Serengil ve ailesi hakkında hep yalan haberler yapıldı. Seren Serengil bu site hakkında araştırma yaptığı sürede görümcesinin Gülben Ergen ile birçok iş yaptığını öğreniyor. Daha sonra bu duruma sinirlenen Seren Serengil, büyük üzüntü yaşıyor. Bu olaya tanık olan Yaşar İpek durumdan rahatsız oluyor ve görümce nişana davet edilmiyor. İddialara göre, bu olay karşısında çok sinirlenen görümce, annesine de dolduruşa getirerek, nişana gitmemesini sağlıyor. Aynı gün Seren Serengil’in kayınvalide ve görümcesi sosyal medya hesabından tatil yapmak için yurt dışına gitmekte oldukları fotoğrafları paylaşması, gündeme bomba gibi düştü.

Yaşar İpek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler