Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar isyan etti: 'Dünya kadar param gitti'

İlgili Postlar

Hülya Avşar isyan etti: ‘Dünya kadar param gitti’

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ‘Selfi’ filmi ile ilgili konuşan Hülya Avşar, sonunda isyan etti. Avşar, “Dünya kadar param gitti. En zoruma giden filmlerime telif ödemek oldu.” diyerek isyan bayrağını çekti. İşte detaylar…

Hülya Avşar filmi için neden “Ne işim var benim Hülya Avşar’ın filminde” dedi?

Hülya Avşar’ın Selfi filmi vizyonda

Şarkıcı ve sunucu kimliklerinin yanı sıra oyuncu kişiliği ile de iddialı olan Hülya Avşar’ın çektiği ‘Selfi’ filmi, 27 Nisan günü vizyona girdi. Hülya Avşar, kendi yazdığı ve yönettiği, tek başına oynadığı ‘Selfi’ filmi için kendi filmleri ve şarkılarına yüklü miktarda telif ödemek zorunda kaldı. Bu durum, Hülya Avşar’ı çileden çıkardı.

Hülya Avşar kimdir?

Selfi için en çok parayı neye harcadı?

Beş şarkı ve beş film için 150 bin lira ödediği öğrenilen Hülya Avşar’ın, en çok parayı da İbrahim Tatlıses ile 1985 yılında oynadığı ‘Mavi Mavi’ filmine ödediği ortaya çıktı.

Film gösterimini evinde yaptı

Yeni filmi Selfi için Tarabya’daki evinde bir gösterim hazırlayan Hülya Avşar, filmi kardeşleri, bazı yakın dostları ve ekibi ile birlikte izledi.

Film için ödediği teliflere isyan etti

Selfi filmi ile ilgili konuşan Hülya Avşar, film için ödediği telif ücretlerine isyan etti ve “Filmde en zoruma giden şarkılarıma, filmlerime telif ödemek oldu. Dünya param gitti.” dedi.

Hülya Avşar, Selfi filminin afişi için cesur bir poz vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler