Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen'den bomba çıkış: Türkiye'nin bana ihtiyacı var!

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen’den bomba çıkış: Türkiye’nin bana ihtiyacı var!

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile son zamanların en çok konuşulan ismi haline gelen Yeliz Yeşilmen, çok konuşulacak bir açıklamaya daha imza attı. Yeşilmen, “Türkiye’nin bana ihtiyacı var.” diyerek bomba bir çıkış yaptı. İşte detaylar…

Yeliz Yeşilmen’den yine atletli fotoğraf isyanı!

Yeliz Yeşilmen hala daha gündemde

Yeliz Yeşilmen, bir dönemin adeta parlayan yıldızıydı. Ali Uğur Akbaş ile evlendikten sonra her şeyden elini ayağını çekti ve evinin hanımı, çocuklarının annesi oldu. Ancak, yine de her hareketi ile olay yaratmaya devam ediyor. Özellikle de son zamanlarda. Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerin başında gelen Yelişmen, paylaşımları ile çok konuşuluyor.

Yeliz Yeşilmen kimdir?

Eğlence çıkışı çorbacı

Yeliz Yeşilmen, önceki akşam eşi Ali Uğur Akbaş ile eğlenmeye gitti. Mekan çıkışında çorbacıya giden Yeliz Yeşilmen, çorbacı çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Yeliz Yeşilmen: Türkiye’nin bana ihtiyacı var

Habercileri sorusunu yanıtlayan Yeliz Yeşilmen, uzun zamandır ekrana çıkmamasına rağmen hala daha Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olması hakkında gelen sorulara, “Demek ki Türkiye’nin benim gibi at ve sarışın bir kadına ihtiyacı varmış. Bir şey yapmadım.” diye yanıt verdi. Yeşilmen, bu sözleri ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Yeliz Yeşilmen’den atletli fotoğraf açıklaması

Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz aylarda eşi Ali Uğur Akbaş’ın atletli fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması ile olay yaratmıştı. Bu paylaşımı, aylarca konuşulmuştu. Geçtiğimiz haftalarda, yine konu hakkında bir açıklama yapmıştı. İşte o açıklaması:

Eşim atletli diye nedense birilerine dert oldu o fotoğraf. Ne yani, duş alırken ya da sevişirken fotoğraf mı paylaştık? Ne bu gürültü hiç anlamadım. Bütün gün bir problem yoktu. Herkes paylaşımı çok sempatik buldu. Ta ki o akşam Deniz Akkaya o yorumla fotoğrafı paylaşana dek. Eşimi etrafındakiler gaza getirince, o da benim üstüme yürüdü tabii! Deniz Akkaya yüzünden az daha kadına şiddete maruz kalacaktım. Şaka yapıyorum. Eşim kızdı. Ama ben de fotoğrafı kaldırmadım. Tarihteki bütün ünlülerin, siyasetçilerin atletli halini Ali’ye gösterince duruldu. Atatürk’ün bile atletli fotoğrafı var. Kaldı ki atlet Türk erkeğinin milli üniformasıdır. Atalarımızdan kalma. Atlet altına pijama hala halk arasında çok yaygın! Utanılacak bir şey değil. Eşim atletli diye nedense birilerine dert oldu o fotoğraf. Ne yani, duş alırken ya da birlikte olurken fotoğraf mı paylaştık? Ne bu gürültü hiç anlamadım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler