Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'den Neslihan Atagül Hakkında Bomba İddia...

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Neslihan Atagül Hakkında Bomba İddia…

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığıyla zor günler atlatan ve sonrasında sağlığına kavuşan oyuncu Neslihan Atagül, başrollerinde oynadığı dizi Sefirin Kızı’ ndan ayrılmak zorunda kalmıştı.  Haftalarca gündem olan olay sonrası Hola dergisine kapak olan oyuncu Neslihan Atagül’ün en son ise Hollywood gideceği ortaya çıkmıştı. Çıkan haberlerin ardından Seren Serengil’den şoke eden çıkış geldi. İşte bomba Detaylar Haberimizde…

Caner Cindoruk ‘tan Seren Serengil’e Sadakatsiz Cevabı

Seren Serengil’den Neslihan Atagül Hakkında Bomba İddia!

Ünlü sunucu Seren Serengil’in de ve diğer ‘Söylemezsem Olmaz’ sunucuları bu defa da oyuncu Neslihan Atagül’ü hedef aldılar. Ünlü oyuncunun  tazminat vermemek adına hastalığını kullandığını açıklayan Seren Serengil ve Söylemezsem Olmaz ekibi bomba sözler sarfetti. Peki gerçektende Neslihan Atagül’ün hastalığı söylendiği gibi düzmece miydi?

Seren Serengil kimdir?

Her daim söylediği açıklamalarla hemen hemen herkesi eleştiri oklarını doğrultan  sunucu Seren Serengil, oyuncu Neslihan Atagül ile ilgili söylediği iddialarla magazin haberleri‘ni yine salladı. Ünlü sunucu, Neslihan Atagül’ün gerçekte hasta olmadığını  tazminat ödememek için Sefirin Kızı’ ndan ayrıldığını iddia etti.

Neslihan Atagül ‘den Samimi Açıklamalar

Olay Benzetme “Çakal Carlos” …

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programı oklarını Neslihan Atagül’e  doğrultarak çok ağır ithamlarda bulundu. Ünlü üçlü, ünlü oyuncunun etik dışı davranarak hastalığını bahane ettiğini ve projeden ayrıldığını iddia etti. “Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi. Ama tazminat ödememek için rapor aldı” dedikleri oyuncu Neslihan Atagül’e, “Çakal Carlos” benzetmesini de yaptılar.

Neslihan Atagül kimdir?

Sosyal medyada oyuncu Neslihan Atagül’e “İş terbiyesi yok” diyen Söylemezsem Olmaz sunucuları büyük tepki çekerken ünlü oyuncu halen sessizliğini koruyor…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler