Ana SayfaÜnlülerCaner Cindoruk 'tan Seren Serengil'e Sadakatsiz Cevabı

İlgili Postlar

Caner Cindoruk ‘tan Seren Serengil’e Sadakatsiz Cevabı

Sunucu Seren Serengil ‘in ‘Sadakatsiz’ dizisinin başrol oyuncuları Cansu Dere ve Melis Sezen’in fotoğrafına, “Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı… Neyin kafası?” yorumu sosyal medyada alay konusu olmuştu. Yapım şirketinin ardından Caner Cindoruk’tan da Serengil’e yanıt geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Seren Serengil kimdir?

Cansu Dere kimdir?

Neyin Kafası?

Oyuncu Cansu Dere, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Melis Sezen ile birlikte çekildiği bir kareyi takipçileriyle paylaşmıştı. Dizide birbirine düşman iki kadın rolü canlandıran Dere ve Sezen’in pozuna, sunucu Seren Serengil’den şaşırtan bir yorum gelmişti.

Seren Serengil ‘e Sadakatsiz Göndermesi

Serengil, Dere’ye “Sen de gözümden düşme istersen… Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı… Neyin kafası?” diyerek sitem etmişti. Ünlü sunucu, daha sonra şu ifadeleri kullanmıştı:

Ona lütfen pay verme, o senin kocanı ayarttı, yuvanı yıktı! Onu canlandıranı bile yanına alıp fotoğraf çektirme. Temiz kadınların yanından değil semtinden bile geçmemeliler, lütfen şununla fotoğraf çektirme. Gece gece beynim yandı. Kadınla fotoğraf çektirerek onun yaptıklarını alenileştiriyorsun, biz düzgün kadınlar bu pisliklerle savaşmalıyız.

Alay Konusu Oldu

Seren Serengil’in dizinin karakterleri hakkında gerçekmiş gibi paylaşımlarda bulunması, sosyal medyada alay konusu oldu. Dizinin yapım şirketi de konuyla ilgili açıklamada bulunarak, “Derin ve Asya’nın gerçekte Melis ve Cansu olduğuna yemin edebiliriz ama galiba bunu asla kanıtlayamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cansu Dere ve Melis Sezen’in pozuna Caner Cindoruk’u ekleyen Seren Serengil, “E oldu olacak böyle olsun o zaman yani. Daha neler. Mutlu mesut yaşadılar” mesajını yazdı.

Sesimi Duyur Lütfen

Söz konusu montajlı görseli “Daha neler” notuyla Twitter hesabından paylaşan usta tiyatrocu Behzat Uygur’a, Caner Cindoruk’tan esprili bir cevap geldi.

Başarılı oyuncu, “Yalnız ben o fotoğrafta yokum abi, fotomontaj. Bir de vallahi ben Volkan Arslan gibi biri değilim abi, sesimi duyur lütfen” ifadelerini kullandı.

Pişmanlığı Sonradan Fark Ediyorsun

Cansu Dere ile başrollerini paylaştığı dizide eşini aldatan bir adamı canlandıran Caner Cindoruk verdiği bir röportajda “Sadakatsizliği affeder misiniz?” sorusuna “Affetmem herhalde. Bunu yapış biçimi çok önemli” şeklinde yanıt vermişti.

Daha önce ilişkisinde sadakatsizlik yaptığını itiraf eden oyuncu “Pişmanlığı sonradan fark ediyorsun. Vicdan azabı da kaybolmuyor” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler