Ana SayfaÜnlülerKarahan Çantay Baba Ocağında Son Yolculuğuna Uğurlandı...

İlgili Postlar

Karahan Çantay Baba Ocağında Son Yolculuğuna Uğurlandı…

7 Mart Pazar günü uzun zamandır yaşadığı Tayland’ın başkenti Bangkok’ta motosikletiyle yaptığı kazada yaşamını yitiren Türkiye’nin ilk erkek güzeli ve oyuncu Karahan Çantay’ın naaşı, Ankara’da baba ocağında son yolculuğuna uğurlandı. İşte acı Detaylar…

Karahan Çantay’ın Kardeşinden İsyan: “Yaradana Havale Ettik”

Karahan Çantay Baba Ocağında Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Eski model ve oyuncu Karahan Çantay, yaşadığı ve matematik öğretmenliği yaptığı Tayland Bangkok’ta 7 Mart’ ta kendi motosikletiyle yaptığı kaza sonucu yaşama gözlerini kapamıştı. Ünlü modelin naaşı, THY’nin Bangkok-İstanbul seferini yapan bir uçakla dün sabah vakitlerinde İstanbul’a gelerek Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmışdı.

Çantay ‘ın Tabutuna Sarılarak Gözyaşı Döktüler…

Karahan Çantay’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki tamamlanan işlemlerinin sonrasında erkek kardeşi Erinç Çantay vasıtasıyla teslim alınarak memleketi olan Ankara’ya getirildi. Karahan Çantay için Karşıyaka Mezarlığı’ndaki Ahmet Efendi Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Ünlü modelin Töreninde, baba Erşed Çantay, anne Zeliha Çantay, kardeşler Erinç ve Betül Çantay’ın yanında pek çok vatandaşda hazır bulundu.

Karahan Çantay Cenazesi
Karahan Çantay Cenazesi

Cenaze töreninde ayakta durmakta zorluk çeken anne Zeliha Çantay ile kardeşleri Erinç ve Betül Çantay, ünlü modelin tabutuna sarılarak gözyaşı döktüler. Yakınları tören boyunca Anne ve kardeşlerini, sakinleştirmeye çalıştılar.

Karahan Çantay Cenazesi
Karahan Çantay Cenazesi

Karahan Çantay’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının sonrasında gözyaşları içinde  Karşıyaka Mezarlığı’nda ebedi istirhatine uğurlandı.

Karahan Çantay’ın Son Röportajı “Türkiye’yi Neden Terk Etti?”

Karahan Çantay'ın cenazesi
Karahan Çantay’ın cenazesi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler