Ana SayfaÜnlülerDeğişimiyle Yıkıp Geçen Deniz Seki: "Erkek Olsam Kendime....."

İlgili Postlar

Değişimiyle Yıkıp Geçen Deniz Seki: “Erkek Olsam Kendime…..”

Son 3 ayda verdiği 20 kilonun sonrasında bambaşka birim olan şarkıcı Deniz Seki’den bomba bir açıklama geldi. Deniz Seki, “Erkek olsam kendime aşık olurdum” dedi. İşte Detaylar…

Değişimiyle Yıkıp Geçen Deniz Seki: “Erkek Olsam Kendime…..”

Son zamanlarda fit görünümü ve sosyal medyadan yayınladığı yürek yakan pozlarıyla magazin gündeminde olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Hürriyet haberden Hakan Gence’ye içini döktü.

“Zaten Eski Deniz’i Sevmiyordum”

Pozlarında photoshop olup olmadığıyla ilgili bilgi veren Deniz Seki, “Hepsi gerçek. Zaten eski Deniz’i sevmiyordum. Onu yolladım, yeni Deniz’i buraya getirdim. Bunun içinde photoshop falan gibi şeyler aramayın. Bacaklarım, vücudum incecik. Çok şükür, olmam gereken kıvama geldim. Yakında da görürsünüz zaten. Şu an pandemi nedeniyle çok fazla ortaya çıkmayı istemiyorum. Kendime de dikkat etmeye çalışıyorum. Çünkü hasta bir annem var, kendimi muhafaza ediyorum” dedi.

Deniz Seki kimdir?

“Göğüs Operasyonu Geçirdim

Estetikten, zayıflama sürecine kadar bilgi veren Deniz Seki, “Göğüs operasyonu geçirdim. Doku toplattım. Minik bir estetik. O da normal, 50 yaşındayım. Yoksa Fransız askısı falan yok yani. Çünkü çok zayıfladım. Şeyda Coşkun hayatıma giren sihirli değneğim oldu. Tabii, çok zorlu bir yoldu. Ama Şeyda çok disiplinli. Bana da bu konuda disiplinli olmayı öğretti. Beslenmeyi ve sporu çok sağlıklı şekilde hayat tarzıma dönüştürecek biri haline getirdi beni. Antidepresan alıyordum. Onu bile bıraktırdı.” şeklinde konuştu.

Teknolojiye Bayılmıyorum

Neden selfie ya da story atmadığı sorusunu da cevaplayan ünlü şarkıcı, “Sosyal mecradan çok anlayan biri değilim. Teknolojiye de pek bayılmıyorum. Ben manuel bir kadınım. Ama dünya bunun üzerine kurulduğu için kendime bunlarla ilgilenen bir ekip kurdum. Yine de gündelik fotoğraflar ve selfie’ler de yüklediğim oluyor. O yüzden bir sıkıntı yok. Ama büyük nazara geldim. Evde her gün adaçayı yakılıyor. Geçen gün ocağım patlıyordu. Sonra sağ gözümde kocaman bir arpacık çıktı ve gözüm kapandı.” dedi.

“Erkek Olsam Kendime Aşık Olurdum”

“Eski hüzünlü, kilolu Deniz’den çok sıkılmıştım. Ama o Deniz’in de sebepleri vardı. Bir sürü yaşanmışlıklar, geçmiş travmalar, annemin hastalığı, kardeşimin beyin ameliyatı… Bunlara çok üzüldüm. Üzüntü insana yarayan bir şey değil. Pandemi sebebiyle de kaç aydır evde yaşıyoruz. Mikrofonumu, alkışlarımı özledim. Ama pandemi ortamında üretmek de içimden gelmedi. Ben de biraz kendime yatırım yaptım” dedi. Deniz Seki ayrıca, “Sen bir erkek olsan kendinle sevgili olur muydun?” sorusuna ise “Erkek olsam kendime aşık olurdum” şeklinde cevapladı…

Deniz Seki Yeni İmajıyla Takipçilerini İkiye Böldü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler