Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Gülben Ergen ve Seda Sayan' ı Topa Tuttu... 

İlgili Postlar

Seren Serengil Gülben Ergen ve Seda Sayan’ ı Topa Tuttu… 

Ünlü yorumcu Seren Serengil, geçtiğimiz gün  Nişantaşı’ nda gittiği bir güzellik salonundan ayrılırken magazin muhabirlerine denk geldi. Ünlü sunucu,  geçtiğimiz hafta Paraf Kuruçeşme Arena sahnesinde konser veren  Seda Sayan ve Gülben Ergen’ i, “Toplama insanlarla konser verdiler” sözleriyle fena yüklendi. Detayları Haberimizde…

Seren Serengil’den Gülben Ergen’e Zehir Zemberek Sözler

Seren Serengil Gülben Ergen ve Seda Sayan’ ı Topa Tuttu… 

Şu sıralar iş kadını olmaya hazırlanan ve iş yerinde 30 tane kadına iş imkanı vererek  istihdam sağlayacağını anlatan Seren Serengil, “Özel olarak yapılan ayakkabılar satacağız. 8 bine de 10 bine de ayakkabı satacağız. Bunlar sınırlı üretim olacak ama daha uygun fabrikasyon ürünlerimiz de vitrinde yer alacak” şeklinde anlattı.

“O Sözleri Bana Söylemedi”

Güzel sunucu öte yandan, şarkıcı Seda Sayan’ ın geçtiğimiz günlerde televizyon yayını sırasında “Sen kimsin kolpacı? Sen misin hasta olan?”İfadelerini kendisinine yöneltildiği şeklindeki iddialarıyla alakalı “Benim Seda Sayan’la bir alakam yok. O sözler benim için söylenmedi” yanıtını verdi.

 

“Onlar Konser Sanatçısı Değil”

Hızını alamayan cabbar sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda konser veren  Gülben Ergen ile Seda Sayan’ ı ‘toplama kalabalığa’ konser vermekle itham etti.

“Komik Duruma Düşüyorlar”

Serengil, iki başarılı şarkıcıya şu ifadelerler yüklendi;

“Bedava biletlerle orayı doldurdular. Gülben Ergen’in sahnesinde bir kadın çıkıp söyledi belediyeden geldiğini. Her ikisinin konserinde Selin Ciğerci 200 adat bilet almış. Toplama insanlara konser verdiler. İnsanlar kendi cebinden para vererek konsere gitmediler. Kişilerin ve belediyelerin toplu aldığı biletlerle o insanlar konsere gittiler……

Seren Serengil kimdir?

….Komik duruma düşürüyorlar. Onlar konser sanatçısı değiller. O konser alanlarını dolduramayacakları belli. Niye bu kadar kendilerini komik duruma düşürüyorlar? Her ikisine de şaşırdım. Siz hiç hayatınız boyunca Gülben Ergen’in konser verdiğini gördünüz mü? Yaz boyunca Çeşme’ de bir tane uyduruk meyhanede çıktı o kadar!”

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen ve Seda Sayan’ın Seren Serengil’e ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Yasemin Bozkurt’tan Gülben Ergen İtirafı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler