Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, eski sevgilisinin Yaşar İpek'i mahkemeye vermesinin perde arkasını anlattı!

İlgili Postlar

Seren Serengil, eski sevgilisinin Yaşar İpek’i mahkemeye vermesinin perde arkasını anlattı!

Seren Serengil, eski sevgilisi Özay Bakır’ın, nişanlısı Yaşar İpek’i mahkemeye vermesi konusunda ilk açıklamasını yaptı. Serengil, olayın perde arkasında yatan geçekleri gün yüzüne çıkardı. İşte Seren Serengil, Özay Bakır ve Yaşar İpek üçgeninde yaşanan olayların perde arkası…

Ortalık fena karıştı! Seren Serengil’in eski sevgilisi, Yaşar İpek’i mahkemeye verdi!

Özay Bakır, Yaşar İpek’i mahkemeye verdi

Geçtiğimiz haftalarda nişan yüzüklerini takan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, mahkeme şoku yaşıyor. Seren Serengil’in eski sevgilisi, nişanlısı Yaşar İpek’i mahkemeye verdi. Bakır, Serengil’in nişanlısı Yaşar İpek tarafından tehdit edildiği gerekçesi ile mahkemeye başvurdu.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil’in eski sevgilisi ve nişanlısı arasındaki gerginliğin nedeni ne?

Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır, sosyal medya hesabında Serengil’in de yer aldığı videoların hala daha hesabında yer aldığı için Serengil’in nişanlısı ünlü türkücü Yaşar İpek tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Hatta, annesine de hakaret ettiğini iddia etti.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil’den Özay Bakır ve Yaşar İpek davası açıklaması

Seren Serengil, Özay Bakır’ın Yaşar İpek’i mahkemeye vermesinin perde arkasında yatan gerçekleri anlattı. Sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın isimli programda konuşan Seren Serengil, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Özay ile 7 ay önce ayrıldık. Özay’ın sayfasında benim videolarım vardı, kaldırması için ricada bulundum, videoları kaldırmadı. ‘Ayrıldığımız için o videoların durmasına gerek yok’ dedim. Yaşar ile görüşmeden önce böyle bir talepte bulunmuştum, avukatım aracılığıyla da kaldırmasını rica ettik, ama inatla silmedi. Sonra Yaşar’ın takipçileri, bu konuda Yaşar’ı uyarmış. ‘Senin evleneceğin kadının, nişanlının videosu duruyor, sen nasıl böyle bir şeyi hazmediyorsun?’ diye uyarmışlar. Yaşar da birilerini arayıp videonun kaldırılmasını rica etti. Özay, videoları silmeme konusunda inat edince Yaşar bu kez Özay’ı aradı. ‘Ben bu kadınla evleniyorum, sen hala bu insanın videosunu tutuyorsun’ deyip tartıştılar. Olay bundan ibaret.” şeklinde ifadeler kullandı.

Seren Serengil, daha önce de Özay Bakır ve ailesi ile görüşmeye devam ettiği için Yaşar İpek ile ayrılık yaşamıştı. Sonrasında bir ilişki sözleşmesi imzalayarak yollarına devam etmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler