Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ mutlu evliliğin sırrını açıkladı

İlgili Postlar

Pınar Altuğ mutlu evliliğin sırrını açıkladı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, mutlu evliliğin sırrını açıkladı. Yağmur Atacan ile 10 yıllık evli olan Pınar Altuğ, evliliğinde mutlu olmasının sırrını verdi. Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın belalısına hapis cezası

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan evliliklerinin onuncu yılını kutladı

Şu sıralar Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i olarak ekranlarda boy gösteren Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Yağmur Atacan ile evliliğinin onuncu yıl dönümünü kutladı. Yıllardır mutlu bir evlilik süren ünlü oyuncu, mutlu evliliğin sırrını açıkladı.

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ’dan mutlu evliliğin sırrı

Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik hayatı sürdüren Pınar Altuğ, mutlu evliliğin sırrını “En zor zamanlarda eşim “Benim seninle geçinmeye gönlüm var” der. Mutlu evliliğin sırrı karşılıklı anlayış.” sözleri ile açıkladı.

Yağmur Atacan kimdir?

Hayatta yaptığım en güzel şey kızım

Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Su ile ilgili de konuşan Pınar Altuğ, hayatı boyunca yaptığı en güzel şeyin kızı olduğunu ifade ederek “Çocuğun gelişimi açısından 2 yaş çok önemlidir. Su, 2 yaşına gelinceye kadar onu yanımı dan hiç ayırmadım. Nereye gittiysem set, toplantı her yere benimle birlikte geldi.” diye konuştu.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, on yıl önce tutkulu bir aşkla evlenmişlerdi. O dönem aralarındaki yaş farkı uzun süre gündemde kalmıştı. Zaman zaman hala daha bu konuda yüne gündeme gelmeye devam ediyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler