Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın Kredim Ertelendi Sözlerine Tepki Yağdı

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Kredim Ertelendi Sözlerine Tepki Yağdı

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde son aldığı krediyi ödeyemediğini belirtip devlet bankasının borcunu 8 ay ertelediğini açıklamıştı. Ortaç’ın bu sözleri sosyal medyada tepki alınca sanatçı konu ile ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Serdar Ortaç kimdir?

Banka Borcumu 8 Ay Erteledi

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde son aldığı krediyi ödeyemediğini belirtip devlet bankasının borcunu 8 ay ertelediğini şu sözlerle açıklamıştı; “Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ dedi ve borcumu 8 ay erteledi.”

Evimi İpotek Ettirdim ve Yapılandırdım

FOX TV’ye haber olan şarkıcı, o anları Instagram’dan paylaşarak yeni bir açıklama yaptı. Serdar Ortaç açıklamasında, “Herkes gibi benim de borçlarım var ve bankaya başvurdum. Evimi ipotek ettirdim ve yapılandırdım. Olay bu kadar” diye yazdı.

Ona Olan Sevgim ve Saygım Sonsuz

Serdar Ortaç geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda; “Ben hem Atatürk’ü, hem de Erdoğan’ı seviyorum” diye bir açıklama yapmıştınız bana. Bu cümleniz çok konuşulmuştu…” sözlerine şu şekilde yanıt vermişti;

Evet. Sosyal medyada muhalifler tarafından linç edildim. ‘Buna bir daha reklam vermeyin’ diye paylaşım yapanlar bile oldu. Ne istiyorsunuz ekmek paramdan? Sırf düşüncemi dile getirdim diye böyle de yapılmaz. Benim ofisimi görüyorsun, duvarımda Atatürk’ün resmi var. Ona olan sevgim ve saygım sonsuz… Atatürk; cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder. Cumhurbaşkanımızı da hem kişiliğinden, hem de icraatlarından, hem de politikalarından dolayı çok seviyor ve takdir ediyorum. Ne var bunda?

Chloe Loughnan: Serdar Ortaç Nafakamı Ödemiyor

Türkiye dünyada yükselişte, değerini bilmeliyiz. Bunda Erdoğan’ın katkısı çok. Kusura bakmasın kimse ama şu anda Türkiye’de lider olarak bir tek Erdoğan var bana göre. Dünyada da bir-iki liderden biri. Bu benim düşüncem. Herkesin görüşüne de, eleştirisine de saygı duyuyorum. Türkiye’ye çok önemli yatırımlar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Mesela Kanal İstanbul’u destekliyorum, harika bir proje.

Beş yıllık eşiniz Chloe Loughnan’dan geçtiğimiz aylarda boşandınız. Evlendiğiniz için pişman mısınız?

Asla. Ben onu çok sevdim. Evlendiğime pişman değilim. Birlikte yaşlanmak istiyordum. Evliliğim bittiği için çok üzgünüm çünkü beraber ölmek isterdim. 45 yaşında evlenmezdim bu kadar çok sevmeseydim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler