Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSerdar Ortaç'a 2019 Piyangosu 7 Milyon TL!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’a 2019 Piyangosu 7 Milyon TL!

Müzik piyasasında yaptığı tüm işlerle öne çıkmayı başaran Polat Yağcı, sahibi olduğu Poll Production şirketinde yeni bir girişim daha başlattı. Yapım, menajerlik ve organizasyondaki başarısını herkese ispatladıktan sonra şimdi de booking girişimi ile taçlandıran Yağcı, yine flaş bir transfere imzasını attı. Serdar Ortaç’a 2019 Piyangosu!

Serdar Ortaç’a 2019 Piyangosu 100 Konserlik Antlaşma

İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Hande Yener, Hakan Altun, Serkan Kaya, Zara gibi müziğin dev ve çok önemli isimlerini bünyesinde barındıran Poll Production’ın yeni girişimi booking alanındaki ilk transferi Serdar Ortaç oldu. Geçtiğimiz günlerde Polat Yağcı ile bir araya gelen Ortaç, 100 konserlik bir sözleşmeye imza attı.

Serdar Ortaç Kimdir?

Türk pop müziğinin çok önemli isimlerinden olan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç, Poll Production ile 2019 yılı boyunca geçerli olacak 1 yıllık 100 konser anlaşması imzaladı. Serdar Ortaç’ın normalde konser fiyatı 120 bin TL’ydi ancak toplu anlaşma yapınca konser başı fiyat 70 bin TL’ye indi. Çok büyük bir indirim gibi gözükse de 100 konserden toplam 7 milyon TL kazanacak.

Chloe Loughnan Ortaç Dönüyor!

Serdar Ortaç’ın İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan, bir süre önce işleri için gittiği Amerika’da kaza geçirmiş ve uzunca bir süre tedavi görmüştü. Tedavi süresi bittikten sonra ise Türkiye’ye gelmemiş ve İrlanda’ya annesinin yanına gitmişti. Bunun üzerine Serdar Ortaç Chloe Loughan çiftinin boşanacağı haberleri gündeme gelmişti.

Serdar Ortaç ise bu süreçte işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek eşinin yanında olamamış ve yalnız bırakmıştı. Daha önce gündeme gelen haberler bu dönemde ayyuka çıkmış ve magazin haberleri sayfalarında bol bol yer almıştı. Bu iddialar sonrasında ikili  açıklama yaparak bu iddiaları yalanlamıştı. Chloe Loughnan, yılbaşından sonra İstanbul’a evine döneceği gelen haberler arasında.

Chloe Loughan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler