Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç: Seçil Benim Hanımım

İlgili Postlar

Serdar Ortaç: Seçil Benim Hanımım

Geçtiğimiz gün sosyal medyada Tıkla Media’nın programına konuk olan Serdar Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç “Seçil benim hanımım” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte ünlü şarkıcının o açıklaması;

‘’O Kadar İyi Gidiyor ki Şu An”

Sunucu Yelda Kırçuval’ın ‘’Siz ayrıldıktan sonra Serdar’la bir yayın yapmıştım çok mutsuzdu, karamsardı şimdi ise gözleri ışıldıyor. Evlilik düşünüyor musunuz? Sorusuna Seçil Gür, ‘’O kadar çok seviyorum ki Serdar’ı. O da bunu hissediyor. O da beni seviyor. Evlilikle ilgili konuşmuyoruz ama konuşurken 5 yıl sonramızı birlikte nasıl yaşlanacağımızı düşünüyoruz. Allah nasip etsin tabii ki şu an çok mutluyuz.’’ Şeklinde cevap verirken Serdar Ortaç, ‘’O kadar iyi gidiyor ki şu an. Zamanı gelince otomatik olarak ikimizde aynı anda hissederiz diye düşünüyorum.’’ dedi.

“Seçil’in Hazır Olduğu Gün Tabii ki Evlenmek İsterim”

Hayranları tarafından canlı yayında evlenme teklifi etmesi istenen Serdar Ortaç‘’Bence zamanı değil çünkü onun da hazır olduğu günü ben hissederim. Seçil’in hazır olduğu gün tabii ki evlenmek isterim ama özel olmalı bu durum.’’ şeklinde cevap verdi. Yeni projelerinden de bahseden Seçil Gür, ‘’Ya yaşarken başaracağım ya da öldükten sonra efsane olacağım, buna inanıyorum. Çünkü üretiyorum. 8 adet single parçam var. İçlerinde Serdar’la yapacağımız düetler de var. Şarkıların aranjelerini de Serdar yapacak.’’ dedi. Ayrıca arabesk yapmayı düşündüğünü de belirtti.
Serdar Ortaç: Seçil Benim Hanımım

Geçtiğimiz gün sosyal medyada Tıkla Media’nın programına konuk olan Serdar Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Özel bir diyet uyguladığını belirten Ortaç, beş kilo verdiğini söyledi. Uzun süredir meslektaşı Seçil Gür ile aşk yaşayan 51 yaşındaki şarkıcı, sevgilisi hakkında da konuştu: Seçil benim hayatımın anlamı. Her şeyimle ilgileniyor. O benim hanımım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler