Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç: "Rüzgar Gibi Yaşamadım Nazara Geldim"

İlgili Postlar

Serdar Ortaç: “Rüzgar Gibi Yaşamadım Nazara Geldim”

Ünlü Sanatçı Serdar Ortaç, önceki gün sunucu yazar Yelda Kırçuval’ın instagram üzerinden yaptığı canlı yayına konuk oldu. Canlı yayında birbirinden özel açıklamalar yapan Serdar Ortaç, “rüzgar gibi yaşadım. Göze, nazara geldim.’sözleriyle çarpıcı açıklamalar yaptı. Samimi sohbetten detaylar Haberimizde…

Canlı Yayından Atılan Serdar Ortaç İsyan Etti!

Serdar Ortaç: Rüzgar Gibi Yaşamadım Nazara Geldim”

Usta şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç, “Sosyal medyada yemek yerken fotoğraf paylaşmak, okyanusta sörf yaparken veya havuzda yüzerken fotoğraf paylaşmak oldukça yanlış olmayanın gözüne sokunca hasetlik, kıskançlık ve nazar oluyor, 25 yıl boyunca rüzgar gibi yaşadım. Göze, nazara geldim.” dedi.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç; “Tek Hedefim Huzurlu Ve Sağlıklı Olarak Hayatımı Bitirmek”

Hayatta hiçbir hedefi olmadığını açıklayan Serdar Ortaç; “Tek hedefim huzurlu ve sağlıklı olarak hayatımı bitirmek. Yaş ilerledikçe keşke dediğim en büyük şey Vakıf kurmak, Keşke Serdar Ortaç Vakfım olsaydı. Ölene kadar adı benimle yaşar güzel işler yapardım.’ ifadelerini kullandı. 

“Mecalim Olsa Yeni Yetenek Bulmak İsterdim”

“Hülya Avşar Show, İbo Show, Beyaz Show’u izlemeyi çok isterim o zamanlar ekran daha doluydu.” diyen Serdar Ortaç, Uşak, Antep yani ülkemizin bir çok şehrinde muazzam yetenekler var. Mecalim olsa yeni yetenek bulmak isterdim ama maalesef öyle bir enerjim yok. Bazı insanlardan 1 tane çıkar. ‘ Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses’ten bi daha gelmez bu dünyaya…”

“Bir Kadına Verecek Huzurum Kalmadı”

Eskİ Sevgilisi müzisyen Seçil Gür hakkında da konuşan Serdar Ortaç; “2 Ay boyunca ilişki yaşadık. O kadar iyi bir kız ki anlatamam ama ilişkimiz yürümedi. İnanılmaz yetenekli bir kız. Profesyonel olarak hep yanındayım.’ şeklinde konuşan usta sanatçı sözlerine şu şekilde devam etti;Ben böyle yalnız ölmek istiyorum. Artık ilişki kurmak istemiyorum. Son kararım yalnız ölmek. Artık bir kadına verecek huzurum kalmadı…..”

Serdar Ortaç İle Chloe Loughnan’ın Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler