Ana SayfaDedikoduIşın Karaca'dan Sevgilisi Can Yapıcıoğlu Hakkında Dikkat Çeken İtiraf!

İlgili Postlar

Işın Karaca’dan Sevgilisi Can Yapıcıoğlu Hakkında Dikkat Çeken İtiraf!

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, korona virüs salgını dolayısıyla karantina günlerini sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile beraber geçiriyor. Işın Karaca,, sevgilisi Can Yapıcıoğlu hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Detayları Haberimizde..

Işın Karaca’nın Hadise İsyanı!

Işın Karaca’dan Sevgilisi Can Yapıcıoğlu Hakkında Dikkat Çeken İtiraf!

Türkiye’nin en güçlü seslerinden birisi olan usta şarkıcı Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu çifti, karantina günlerinin başlarında ortaya çıkan birliktelikleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Birlikteliklerine mutlu bir şekilde devam eden ikili, karantinalı günlerde  ilişkilerini daha derin bir biçimde değerlendirme fırsatıda buldu. Çift aynı zamanda ara ara sosyal medya hesaplarından da paylaşımlar yayınlıyor.

Işın Karaca Kimdir?

“Benden Daha Olgun Bir Adam”

6 aydır aşk yaşadığı 28 yaşındaki genç Müzisyen Can Yapıcıoğlu ile korona virüs döneminde karantina günlerini İzmir Urla’da geçiren 46 yaşındaki Işın Karaca, ilişkisi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu;

“Can beni müziğe boğdu, günde 8 saat piyano çalıyor. Benim için birçok şarkı yazığı besteledi. Benden daha olgun bir adam. Yaş farkına hiç takılmıyoruz.”

Işın Karaca Doğum Gününde Sevgilisini Öpmelere Doyamadı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler