Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Umut Evirgen Çiftinden İlanı Aşk

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen Çiftinden İlanı Aşk

Bir süredir magazin gündeminin gündeminden düşmeyen birlikte yakalanmalarına rağmen ilişkilerini gizli tutmaya çalışan çifften şaşırtan bir hamle geldi. Seranay Sarıkaya Umut Evirgen çiften ilanı aşk geldi. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Gecelerde

Başta ilişkilerini reddeden ancak daha sonra itiraf ederen çift aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. İlişkilerini artık göz önünde yaşama kararı alan Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çifti, önceki gece ilk kez Emirgan’daki bir mekanda birlikte görüntülendi. Aşıklar, neşeli halleriyle dikkat çekti

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Gecelerde

Aşklarını artık göz önünde yaşayan ikili, uzun bir süre sohbete daldı. Ünlü oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerinde ise evine doğru yol almak için hazırlandı. Bu sırada sevgilisine sarılan Evirgen, Sarıkaya’yı öpücüklere boğdu. Bir hayli keyifli olan çift, böylelikle ilk kez görüntülenmiş oldu.

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen Sorularından Kaçtı

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Serenay Sarıkaya, dün akşam Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Bir reklam filmi için kamera karşısına geçen Sarıkaya, sabah 11.00’de girdiği fotoğraf çekimini akşam 20.00’de bitirdi.

Serenay Sarıkaya, muhabirlerin “Umut Bey ile samimi davranışlarınız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna gülerek “Arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim. Bugün çok yoruldum. Sonra konuşuruz.” yanıtını vermekle yetinmişti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Seranay Sarıkaya Umut Evirgen Çiftinden İlanı Aşk

lişkilerini gözlerden uzakta yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen, yaklaşık iki hafta önce Yunanistan’ın gözde tatil adası Mikanos’ta objektiflere yansımıştı.

Her seferinde arkadaş olduklarını söyleyen sevgililerden Umut Evirgen, son paylaşımıyla aşkını ilan etti.

Evirgen, Serenay Sarıkaya’nın doğum gününü Instagram’da birlikte oldukları kareyi paylaşarak kutladı. 30 yaşına basan sevgilisi Serenay Sarıkaya ile olan fotoğrafını paylaşan Umut Evirgen, bu paylaşımının altına da “happybirtday bitanem” notunu düşerek kalp emojisi de koymayı ihmal etmedi.

Umut Evirgen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler