Ana SayfaDedikoduTeoman'dan Reklam İddilarına Yanıt

İlgili Postlar

Teoman’dan Reklam İddilarına Yanıt

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ve rapçi Çakal ile birlikte fotoğrafı paylaşılan Teoman, Cihangir’de görüntülendi. “Çakal ve Alena ile yeni bir proje olacak mı?” sorusuna yanıt veren şarkıcı, oynadığın reklam filminden 2 milyon TL’ye yakın para aldığı iddialarına da son noktayı koydu. Teoman’dan reklam iddialarına yanıt geldi. İşte ünlü müzisyenin o açıklamaları;

“Olayı Duydum Terkettim Orayı”

Ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz aylarda Bebek’teki bir gece kulübünün kurşunlandığı sırada içeride olup büyük tehlike atlatmıştı. Teoman, “Olayı duydum ve terk ettim orayı. Pek gerek yok koruma tutmaya” açıklamasında bulunmuştu.

Ne Olmuştu?

Olay, saat 01.20 sıralarında Beşiktaş Bebek Yoğurtçu Zülfü Sokak üzerindeki ünlü bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde 34 VF 0416 plakalı otomobille gelen bir şahıs, araçtan indikten sonra silahını çekerek kurşun yağdırdı. Şahıs ardından geldiği araca binerek hızla uzaklaştı.

Saldırı sonucunda mekanın işletmecisi İbrahim Yılmaz (48) bacağından, çiçekçi Mehmet Putum (30) kalçasından ve yoldan geçen Recep Vayıs (36) ise bacağından yaralandı. Yağmur Ağkaya’nın aracının ise ön sağ yolcu camına isabet sonucu kırıldığı belirlendi. Saldırı anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olayın ardından çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak güvenlik kamera görüntüleri incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda şahsın emniyette “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçundan kaydı bulunan Can A. (25) olduğu tespit edildi. Öte yandan şahsın geçtiğimiz ay saldırı düzenlediği kafeden çıkartıldığı ortaya çıktı. Olay sırasında büyük panik yaşandı, müşteriler panikle kendini dışarı attı. Teoman’ın da bulunduğu kimi müşteriler masaların altına saklandı.

Şarkıcı konuyla ilgili, “Dışarıda olmuş olaylar, benimle ilgisi yok aslında. Olayı duydum ve terk ettim orayı. Çok seyrek çıkıyorum zaten dışarıya geceleri. O yüzden pek gerek yok koruma tutmaya” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler