Ana SayfaDedikoduSinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç Yollarını Ayırdı!

İlgili Postlar

Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç Yollarını Ayırdı!

Mucize Doktor dizisiyle başladığı başrol kariyer yolculuğunu başarıyla sürdüren güzel oyuncu Sinem Ünsal ile etkili oyunculuğuyla tanınan sevgilisi Kıvanç Kılınç cephesinden kötü haber geldi. Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç yollarını ayırdı! İşte detaylar;

Sinem Ünsal: Aşk Konusunda Fazla Cesurum

Kendisiyle ilgili “Çok sabırsızım. Aklımdan geçen şeylerin hemen gerçekleşmesini istiyorum.” açıklamasını yapan Sine Sinem Ünsal m Ünsal aşk konusunda cesur olduğunu “ Aşk konusunda fazlasıyla cesurum. Olumsuz bir geri dönüş alma ihtimali bile hislerimi açık yaşamam konusunda beni yıldırmıyor” sözleriyle dile getirerek “Benim için aşk istemsiz hareket etmek gibi bir şey. Bugünlerde bana da kendimi çok özgür ve şanslı hissettiren bir aşk var hayatımda.” açıklamasını yapmıştı.

Sinem Ünsal Kimdir?

Dört Yıldır Birliktelerdi

Çıkış yaptığı günden beri beğenilen isimler arasında yer alan Sinem Ünsal’ın geçtiğimiz sene üç senedir Gibi dizisinin sevilen oyuncusu Kıvanç Kılınç ile mutlu bir birlikteliği olduğu ortaya çıkmıştı. Birliktelik iddialarını yalanmayan ünlü çift aşklarını gözden uzakta yaşamayı tercih ediyorlardı ki ikilinin arasında kara kediler dolaştığı ortaya çıktı.

Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç Yollarını Ayırdı!

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Dört yıldır beraberlik yaşayan Ünsal ile Kılınç’ın yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle yollarını ayırma kararı aldıkları öğrenildi.

Sinem Ünsal son olarak “Gizli Saklı” dizisiyle ve Aydınlıkevler oyunuyla adından söz ettiriyor. Kılınç da tiyatro oyunlarının yanı sıra özellikle Gibi dizisiyle sosyal medyayı sallıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler