Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı Dizisine Yeni Oyuncu!

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı Dizisine Yeni Oyuncu!

Fox Tv’de yayınlanan başrollerini Kerem Bursin ve Hande Erçel’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisine yeni oyuncu transferi. Diziye başarılı oyuncu Nihan Şahenk dahil oluyor.

Nihan Tarhan Kimdir?

Kerem Bursin kimdir?

Hande Erçel kimdir?

Sen Çal Kapımı Dizisine Yeni Oyuncu

Cumartesi Dizileri 2020

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Başrollerini Kerem Bursin ve Hande Erçel’in paylaştığı Sen Çal Kapımı kadrosuna başarılı oyuncu Nihan Şahenk dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Nihan Şahenk şimdi de Sen Çal Kapımı dizisinde Suzi karakteriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Nihan Şahenk aynı zamanda sözü müziği Can Temiz, düzenlemesi Ali Rıza Şahenk’e ait Avrupa Müzik etiketli 4. Single’ı “Uzakta Daha Güzelsin’in hazırlıklarını tamamladı ve  çıkış tarihi için gün sayıyor.

Sen Çal Kapımı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Sen Çal Kapımı Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Çatı katındaki çökmenin sebebinin Serkan’ın hatası olduğu düşünülür. Serkan hayatında ilk kez böyle zor bir durumda kalır. Herkes hatta kendisi bile çizimde yaptığı bir hata yüzünden bunların yaşandığını düşünürken, Eda, Serkan’ın asla böyle bir dikkatsizlik yapmayacağına inanır.

Serkan, çökmeden kaynaklı zararı gidermeye uğraşırken, Eda çizimlerdeki hatanın nasıl olduğunu çözmeye uğraşır. Serkan’ın yeni bir eve çıkması annesini çok üzer, Eda’nın Aydan için muhteşem bir plan düşünmeye başlar. Bu sırada Ayfer, çiçekçiye gelen müşterinin aslında Efe’nin referansı ile değil Serkan’ın refaransıyla geldiğini öğrenir.

Eda Serkan’ın Selin’e olan davranışlarını yanlış anlar. Serkan kendisine uzak davranan Eda’yı takıp eden Serkan onu üniversite kütüphanesinde bulur. Araları bozuk olsa bile ikili birbirlerinden uzak kalamazlar. Gece boyunca birlikte olurlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler