Ana SayfaDedikoduSen Anlat Karadeniz'in Eyşan'ı Gözde Kansu bakın kiminle evleniyor

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu bakın kiminle evleniyor

ATV ekranlarında yayınlanan çarşamba akşamlarına damga vuran fenomen dizi Sen Anlat Karadeniz dizisinde Eyşan karakterini başarıyla canlandıran güzel oyuncu Gözde Kansu, yaklaşık 2 yıldır dolu dizgin aşka yaşadığı Engin Tozak ile evleniyor. Her fırsatta mutluluklarını paylaşan çift Engin Tozak ve Gözde Kansu evleniyor.

Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’nun bilinmeyen hayat hikayesi!

Gözde Kansu Evleniyor

Güzel ve başarılı oyuncu Gözde Kansu, daha önce başarılı karakterlere hayat verse de Sen Anlat Karadeniz’de hayat verdiği Eyşan karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Gözde Kansu, sezonun bitmesiyle diziden ayrıldı ama özel hayatında işler iş hayatının tersine gayet yolunda gidiyor.

Gözde Kansu Kimdir?

Başarılı oyuncu Gözde Kansu ile iki yılı aşkın bir süredir beraber olduğu Engin Tozak, adım adım evliliğe doğru ilerliyor. Gözde Kansu uzun zamandır dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Engin Tozak’ın yaptığı evlilik teklifini kabul etti ve mutluluklarını evlilikle taçlandırma yolunda önemli bir adım attı.

Hakkında pek fazla bilgi edinemediğimiz esrarını koruyan Engin Tozak, iki yılı aşan ilişkilerine resmiyet kazandıracak ilk adımı attı ve geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Gözde Kansu’ya evlenme teklifinde bulundu. Gözde Kansu’nun da bir süredir beklediği bu teklife ‘Evet’ diyerek mutluluk yolunda önemli bir virajı dönmüş oldu.

Gözde Kansu, sevgilisiyle tam öpüşecekken flaşlar patladı!

Çiftin yakın zamanda bir alışveriş merkezinde öpüşürken çekilen bu fotoğrafı olay yaramıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler