Ana SayfaDedikoduTuba Ünsal eski eşlerini neden aradı? Sebebi sizi çok şaşırtacak!

İlgili Postlar

Tuba Ünsal eski eşlerini neden aradı? Sebebi sizi çok şaşırtacak!

Geçtiğimiz haziran ayında eski eşi Mirgün Cabas ile boşanan başarılı ve güzel oyuncu ve model Tuba Ünsal bir dergiye verdiği röportajda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Tuba Ünsal, kendisine yöneltilen bir soruya yanıt verebilmek için eski eşlerini telefonla arayarak bilgi aldı. Tuba Ünsal eski eşlerini neden aradı? İşte Ünsal’a sorulan o soru…

Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas boşandıktan bir hafta sonra tatilde

Tuba Ünsal eski eşlerini neden aradı?

Geçtiğimiz Haziran ayında son evliliğini yaptığı eski kocası Mirgün Cabas ile boşanan Tuba Ünsal Madame Figaro dergisine verdiği röportaj ile sorulan soruları büyük bir içtenlikle cevapladı. Tuba Ünsal’a “Hayatınıza giren erkekleri hangi özellikleriniz etkilemiş olabilir?” sorusu yöneltildi.

Tuğba Ünsal, Eski Eşi Mirgün Cabası Çabuk Unuttu! 4 Erkekle Kutlama Yaptı…

“Hayatınıza giren erkekleri hangi özellikleriniz etkilemiş olabilir?” sorusuna cevap verebilmek için röportaj esnasında eski eşlerini arayıp bilgi aldıktan sonra yanıt verdi: “Net ve vicdanlı olmam, her ortama ayak uydurmam, eğlenceli halim, hiperaktif yapımdan etkilenmişler. Ama dağınık ve düzensizmişim. Bir de insanı çıldırtacak kadar dalgınmışım.”

Mirgün Cabaş’tan Boşanan Tuba Ünsal Yeni Aşkıyla Yakalandı!

“Hiçbir Zaman Maddiyata Önem Vermem”

İlişkilerinde aşkın çok önemli olduğu ve hiçbir zaman maddiyata önem vermediğini belirten Tuba Ünsal, “Hep hayallerimin peşinden gittim, kimseyi dinlememe özgürlüğüne sahip oldum. İsteseydim hayatımın aşkını araba modellerine bakarak seçer ve çalışmak zorunda kalmazdım” dedi.

Fatih Altaylı’dan Tuba Ünsal’a: Melek yüzünün arkasında böylesine…

Tuba Ünsal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler