Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'in 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Tahir ve Nefes namlunun...

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Tahir ve Nefes namlunun ucunda!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken detaylar var. Yeni bölümden ince mesajlar veren yeni fragman, izleyiciyi heyecanlandıracak. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes oğlu Yiğit’e kavuşacak mı? Tahir Yiğit’i bulmayı başarabilecek mi? Vedat, Nefes’i ele geçirmek için ne hain planlar yapacak? Eyşan, boş mu duracak? Peki, Mercan ve Tahir’in sözü ne olacak? Yiğit’i kendi elleri ile Vedat’a teslim eden Mustafa, vicdan azabından kurtulabilecek mi? Ya gerçek ortaya çıkarsa? Sen Anlat Karadeniz dizisinin 7. yeni bölümünün 2. fragmanından çarpıcı detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Nefes oğluna kavuştu

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında, Nefes ve Tahir’in yakınlaşmaları dikkat çekiyor. Ayrıca, Nefes ve Tahir Yiğit’i buluyor. Oğluna kavuşan Nefes, artık çok mutlu. Oğlunu bulunca gideceğini defalarca tekrarlayan Nefes, Tahir’in teklifi ile şoke oluyor. Tahir, Nefes’e ‘gitme, kal’ diyor. Nefes, hem duymak istediği, hem de istemediği teklif karşısında neye uğradığını şaşırıyor. Tahir, Nefes ve Yiğit’in gemideki eğlenceli halleri, yürekleri dağlanan izleyicinin yüzünü gülümsetecek.

İrem Helvacıoğlu kimdir?

Vedat Tahir’in evini basıyor

Nefes’e karşı elindeki tek kozu olan oğlu Yiğit’ i de elinden kaçıran Vedat, Tahir’in evine gidiyor. Vedat, Nefes’i ele geçirmek için elinden geleni ardına koymayacak.

Ulaş Tuna Astepe kimdir?

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir?

Mercan intihar etti! Mercan ölecek mi?

Yeni bölümde Mercan’ın intiharı dikkat çekiyor. Ailesinin ısrarları ile Tahir’in söz yüzüğünü çıkarmak zorunda kalan Mercan, aşkına yenik düşüp intihar ediyor. Annesi Mercan’ı baygın görünce çığlık çığlığa kalıyor. Hemen hastaneye kaldırılan mercan, kurtulabilecek mi?

Tahir ve Nefes namlunun ucunda! Nefes ölecek mi?

Mercan’ın intiharı, Tahir ve Nefes’in mutluluğuna gölge düşürüyor. Hastanede, Mercan’ın annesi Nefes’e saldırıp her şeyin onun yüzünden yaşandığını haykırıyor. Tahir, apar topar nefes’i uzaklaştırıyor. Ancak, her şey bitmiş değil. Tahir ve Nefes, birdenbire kendilerini namlunun ucunda buluyor. Onları öldürmeye çalışan kim? Vedat, Nefes’i yeniden mi buldu? Yoksa, Nefes ve Tahir’in yeni bir düşmanı mı var?

Sen Anlat Karadeniz dizisi, 7. yeni bölümü ile yarın akşam ATV ekranlarında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler