Ana SayfaDizilerSöz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Söz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarının nefes kesen dizisi Söz’ün son bölümünde yaşanan heyecan dolu anlar, yeni bölümde hız kesmeden devam edecek. Çolak’ın yolun sonuna geldiğini anlaması ile kurduğu yeni tuzaklar, dizinin yeni bölümüne damga vuracak. Peki, Söz dizisinin 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Söz dizisinin 36. bölümünde neler yaşandı?

Söz dizisinin dün akşam Star TV ekranlarında yayınlanan yeni bölümünde, Çolak fişinin çekileceğinin farkına vardı. Sonunda yakayı ele verdi. Çolak’ın ele geçirilmesinin mutluluğu yaşanırken, daha büyük bir tehlike olan Derman ortaya çıkar. Derman, Çolak’ı aratmayarak türlü türlü planlar ile sahne alır. Bahar, babasının gerçek kimliğini öğrenip ölümünün ardındaki büyük sırrı öğreniyor. Bu durum, Bahar ve Yavuz’un ilişkisini başka bir boyuta taşıyor. Türk askerinin Çolak’ı ele geçirmek için verdiği çetin mücadele, ekran başındaki izleyicileri heyecanlandırdı. Büyükelçi, boş durmadı ve Agah ile Yavuz’u öldürmek için sinsi bir plan yapıyor. Ancak, Türk askeri bu planı onların  yanına bırakacak değil.

Söz dizisinin 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında Pazartesi akşamlarına damga vuran Söz dizisinin 37. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak, yayınlanır yayınlanmaz sizlere değerlendirmesi sunulacaktır.

Söz dizisi, 37. yeni bölümü ile haftaya Pazartesi akşamı saat 20:00’de Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak ve yine, reyting listesinde çetin bir mücadele vererek zirveyi zorlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler