Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci'nin Canlı Yayınına Katılan Hayranı Cinsel Organını Görterdi!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’nin Canlı Yayınına Katılan Hayranı Cinsel Organını Görterdi!

Korona virüs sebebiyle futbolcu eşiyle evinde karantinada kalan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci’nin başına gelen canlı yayın kazası magazin gündeminde şok setkisi yarattı. Ünlü şarkıcının başlattığı canlı yayınına soru sorma bahanesiyle gelen bir kullanıcı ahlaksızca bir davranış sergiledi. Selin Ciğerci’nin Canlı Yayınına Katılan Hayranı Cinsel Organını Görterdi! Detayları Haberimizde..

Gökhan Çıra’nın eşi Selin Ciğerci’ye Doğum Günü İçin Şok Sürprizi!!!

Selin Ciğerci’nin Canlı Yayınına Katılan Hayranı Cinsel Organını Görterdi!

Kendi kozmetik markasının yönetimi yanı sıra şarkıcılık da yapan ünlü fenomen Selin Ciğerci, dün akşam yaptığı canlı yayında korkunç bir olay yaşadı. Selin Ciğerci’nin Canlı Yayınına Katılan Hayranı Cinsel Organını Görterdi!

Selin Ciğerci Kimdir?

Soru Sorma Bahanesiyle Canlı Yayına Bağlandı!

Kendi kozmetik markasında yeni bir ürün çıkarmanın büyük heyecanıyla hayranlarına canlı yayın yapan şarkıcı Selin Ciğerci, “Abla çok önemli bir soru soracağım” diyen erkek takipçisini canlı yayına kabul etti. Fakat yayına bağlanan bu adam, çıkıp cinsel organını gösterince ünlü fenomen çok kısa sürede yaşadığı şoku atlatarak bu adamı yayından attıverdi.

Gökhan Çıra Kimdir?

“Burnundan Nasıl Fitil Fitil Getireceğim”

Yaşadığı iğrenç olay karşısında şoka giren ve canlı yayını kapatmak zorunda kalan ünlü şarkıcı, avukatına talimat verdikten sonra sabaha kadar ağlamaktan uyumadı. Selin Ciğerci gözyaşları içinde video çekerek takipçilerinden özür diledi.

Yaşadığı olay sonrasında öfkeden deliye dönen Ciğerci, “Bugün canlı yayında o terbiyesizliği yapanı bulamayacağımı sanıyorsa video ve resim adı ne varsa avukatıma gitti. Burnundan nasıl fitil fitil getireceğim herkese örnek olsun böyle pislik sapıklar hala var. Herkesin başına gelebilir lütfen herkes örnek alsın bu yaşadığımı hala şok içindeyim ve sinirliyim” şeklinde ifadeler kullandı.

“Utancımdan Konuşamadım”

Gözyaşları içinde sabaha kadar uyumayan Selin Ciğerci, çektiği videoda şu ifadeleri kullandı.; “Mübarek Ramazan ayında hepinizden özür diliyorum benim gerçekten bir suçum yok. Ben işinde gücünde evinde ailesiyle olan bir kadınım. Gece annem aradı ‘Hayırdır ne oldu?’ diye utancımdan konuşamadım. Gerçekten o köpek suratlıyı bulacağım Allah bin türlü belasını versin.”

Selin Ciğerci Canlı Yayın Kazası
Selin Ciğerci Canlı Yayın Kazası

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler