Ana SayfaÜnlülerKanal D Ana Haber Ekranı Deniz Bayramoğlu’na Emanet!

İlgili Postlar

Kanal D Ana Haber Ekranı Deniz Bayramoğlu’na Emanet!

Başarılı haber spikeri Deniz Bayramoğlu geçtiğimiz gün Kanal D ekranlarına transfer oldu.  Bu güne dek pek çok önemli programın sunuculuğunu üstlenen ve haber sunan başarılı spiker Deniz Bayramoğlu artık Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Kanal D Ana Haber ekranı Deniz Bayramoğlu’na amanet!

Ece Üner Rakip Oldu

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğunu üstlenen Deniz Bayramoğlu, eşi Ece Üner ile rakip oldu. 2013 yılında haber spikeri Ece Üner’le dünyaevine giren Deniz Bayramoğlu geçtiğimiz sene Prof. Dr. Uğur Batı ile beraber “Üzgün İnsandan Özgür İnsana” isimli kitapla dikkatleri üzerine çekmişti.

Demirören Medya Grubu’ndan Açıklama

Deniz Bayramoğlu’nun göreve getirildiğini duyuran Demirören Medya Gurubu çalışanlarına “Kanal D Ana Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Aydın ile Kurumumuzun yolları bugün (09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Ana Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır.Sn. Buket Aydın’a görev yaptığı dönem süresince kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. Deniz Bayramoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.” açıklamasını yaptı.

Kanal D Ana Haber Ekranı Deniz Bayramoğlu’na Emanet!

Tecrübeli haber spikeri Deniz Bayramoğlu, 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle Kanal D Ana Haber’de izleyici ile buluşacak. Gündemin nabzının tutulduğu ve son dakika gelişmelerinin ekrana aktarıldığı Kanal D Ana Haber, artık Deniz Bayramoğlu’nun sunumuyla hafta içi her akşam saat 18.45’te izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Deniz Bayramoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler