Ana SayfaDedikoduSelen Görgüzel'den Aşk Yanıtı

İlgili Postlar

Selen Görgüzel’den Aşk Yanıtı

Hamdi Alkan ile sekiz yıl süren evlilikleri yaklaşık beş ay önce biten Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu duyurmuştu. Ünlü isim; bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabında bir takipçisinin yaptığı “Aşk kapıyı çalmış” yorumuna kayıtsız kalamayarak, dikkat çeken bir cevap verdi. Selen Görgüzel’den aşk yanıtı geldi. İşte Görgüzel’in o cevabı;

Selen Görgüzel Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu belirten 43 yaşındaki güzel, “Hayatıma galiba yeni biri girmek üzere. Yeni bir sürpriz, yeni bir güzel haber verebilirim size” dedi.

Görgüzel, basın mensuplarının “Peki beyefendiyi tanıyor muyuz?” sorusuna, “Sizce ben bunu size söyler miyim? Yeni bir şeyler hayatımda başlamak üzere. Onun heyecanı ve mutluluğu var. Daha başlamadı, başlamak üzere olan güzel bir heyecanım var” yanıtını verdi.

“Evlilik Ticarethaneye Döndü”

Eski eşi Cem Yılmaz’ın mahkeme kararı kesinleşmeden nafakayı 70 bin TL olarak yatırdığını belirten Ahu Yağtu’nun, “dolardan TL’ye çevrilen ödeme için usta komedyeni icraya vermesi” haberiyle ilgili yaptığı paylaşım gündem olmuştu: Kimse kusura bakmasın bu anneliği, eş olma halini sömürüdür! Evlilik ticareti yapan hemcinslerimi esefle kınıyorum!

Sosyal medyada Ahu Yağtu’yu hedef alan ünlü isim, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Ben şahıs üzerinden vermiyorum bu tepkiyi. Bu tepkiyi genel olarak evliliği bir ticaret olarak gören hemcinslerim için verdim. Çünkü evlilik kurumu bir ticarethaneye döndü. Atıyorum Cem Yılmaz, 20 senelik emeğini neden 20 aylık bir evliliğe bu kadar çok heba etmek zorunda kalsın? Dolayısıyla bu tarz ilişkiler artık çirkinleştiriyor evliliği.

Selen Görgüzel kimdir?

Selen Görgüzel’den Aşk Yanıtı

43 yaşındaki Görgüzel, bu ‘yeni aşk’ imalarının ardından sosyal medya hesabından bir takipçisinin yorumuna verdiği cevapla gündeme geldi. 251 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından peş peşe fotoğraflarını yayınlayarak binlerce beğeni alan oyuncuya, “Aşk kapıyı çalmış. Hadi hayırlısı” yorumu yazıldı.

Takipçisine kayıtsız kalamayan Görgüzel ise, şu cevabı verdi:

Yok, aşk maşk yok. Şimdi iş zamanı, en büyük aşkım işim. Olunca haberiniz olur.

Geçtiğimiz günlerde gönlünü birine kaptırdığını açıklayan Görgüzel, bu açıklamasıyla kafaları hayli karıştırdı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler