Ana SayfaDedikoduBurcu Güneş'ten Gülşen'e Gönderme

İlgili Postlar

Burcu Güneş’ten Gülşen’e Gönderme

Burcu Güneş, önceki akşam Maçka Swiss Otel’de yeni yaşını kutladı. Popçu Gülşen ile ilgili konulara cevap vermeyen Güneş, üstü kapalı bir göndermede bulundu. Burcu Güneş’ten Gülşen’e gönderme geldi. İşte Burcu Güneş’in o sözleri;

“Çok Güzel Bir Doğum Günü Geçiriyorum”

Önceki akşam Maçka Swiss Otel’de yeni yaşını kutlayan Burcu Güneş, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güneş, “Çok güzel bir akşam geçiriyoruz. Dostlarımın her biri benimle geçen anılarını anlatıyorlar. Onları video’ya çekiyoruz. Çok güzel bir doğum günü geçiriyorum” dedi.

Annesine Dava Açan Burcu Güneş’ e Tepki “Kızım Senden Hiç Beklemezdim”

Burcu Güneş’ten Gülşen’e Gönderme

Popçu Gülşen ile ilgili konulara cevap vermeyen Güneş, “Ben o konulara hiç girmeyeyim. Kendi doğum günümde tatsız olayları konuşmak istemiyorum. Benim duruşum da neden hoşlandığım da bellidir” diyerek, üstü kapalı gönderme yaptı. Burcu Güneş’in doğum gününe şarkıcı Fuat Güner ve modacısı Pınar Kerimoğlu da katıldı.

Burcu Güneş: “Tamamen Gerçek Dışı”

Ünlü sanatçı Burcu Güneş, üvey anne Nuray Güneş’in bir kaç gün öncesinde yaptığı şoke eden açıklamalarına cevabını sosyal medya üzerinden verdi. Nuray Güneş tarafından Kamuoyunun tamamen yanlış yönlendirildiğini, şahsı hakkında gerçeğe aykırı ve olumsuz algı yaratıldığını ifade eden sanatçı Burcu Güneş, son açıklamasında şunları belirterek bilgilendimişti;

“Maalesef yargıya intikal etmiş bir konu hakkında kameralar önünde gerçek dışı söylemlerde bulunulmuş ve kamuoyunda farklı bir algı yaratmak, adımı yıpratmak için son günlerde bilinçli bir şekilde basına yanlış haberler sevk edilmiştir. Babamın ikinci eşinin ve kardeşimin kamuoyunda yaratmaya çalıştığı ihtiyaç sahibi- gariban olduklarına yönelik algı, tamamen gerçek dışı ve yalandır. Birçok gayrimenkule sahip oldukları bilinmesine rağmen sırf aleyhimde yanlış bir algı yaratmakla beni haksız yere merhametsizlikle, vicdansızlıkla ve paragözlükle suçlayarak zor durumda bırakacaklarını sanmaktadırlar. Babamın ikinci eşi bana o büyük sevgisini (!) anlatacak kadar iyi, samimi duygular besleseydi ve bana ulaşmak isteseydi kameralar önünde yalan beyanlarla algı yaratmak yerine bizzat beni arayabilir ve ulaşabilirdi. Bana yıllardır hiçbir şekilde ulaşmayıp aksine magazinsel bir şekilde kameralar önünde şov yapması samimiyetsizliğinin göstergesidir.”

Burcu Güneş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler