Ana SayfaKimdirSelcan Asyalı Kimdir?

İlgili Postlar

Selcan Asyalı Kimdir?

Şarkıcı Selcan Asyalı kimdir? Seni Severdim, Zor Gibi, Helal Et şarkılarıyla başarılı çıkış yakalayan, güçlü sesi ve yorumuyla dikkat çeken Selcan Asyalı kimdir? 2016 yılında çıkardığı “Helal Et” adlı albümüyle müzik piyasasına adım atan Selcan Asyalı kimdir?


Bugün Doğan Ünlüler

Selcan Asyalı aslen nereli? Selcan Asyalı şuan kaç yaşında? Selcan Asyalı hangi burç?

Selcan Asyalı aslen Artvinlidir Şarkıcı şuan 34 yaşında ve oğlak burcudur.

Selcan Asyalı Kimdir?

Selcan Asyalı; Linet ve Ebru Gündeş arası güçlü bir sesi ve müzik tarzıyla adını duyurmuştur. 1984 yılında Artvin’de doğan şarkıcı, eğitimci bir ailenin çocuğudur. Rize, Kütahya ve Ankara’da eğitim hayatını tamamlamıştır. Müzik hayatına, lise ve üniversite yıllarında çeşitli korolar ile başlamıştır. Gazi Üniversitesinden mezundur.

16 yaşındayken, lösemili çocuklar yararına Kütahya’da düzenlenen bir organizasyonda ilk kez sahneye çıkmıştır. Profesyonel olarak ise 18 yaşından beri sahnelerde yer alan Selcan Asyalı; üniversitede okuduğu yıllarda 4 yıl korolara katılarak müzik çalışmalarında bulunmuştur. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da çeşitli sahne çalışmaları olmuştur.

Selcan Asyalı Kimdir?

Başarılı şarkıcı Asyalı, müzik tarzının ekol isimlerini; Kamuran Akkor ve Emel Sayın olarak nitelendirmiştir. Onlardan sonra Sibel Can, Muazzez Ersoy, Muazzez Abacı ve Ebru Gündeş gibi önemli isimlerin yeni jenerasyonunu temsil ettiğini söylemektedir.

Selcan Asyalı, 2016 yılında Avrupa Müzik etiketiyle “Helal Et” adlı ilk stüdyo albümünü çıkardı. Tamamen yeni bestelerden oluşan albümünde; Aysel Gürel, Ersay Üner, Ayla Çelik, Gökhan Tepe, Emirkan, Şebnem Sungur, Ravi İncigöz, Yasemin Pulat, Cüneyt Tek, Reşit Gözdamla gibi önemli isimlerle çalışmıştır. Ünlü aranjör Erhan Bayrak’ın hem müzik direktörlüğünü hem düzenlemelerini üstlendiği “Helal Et” albümü 7 şarkıdan oluşuyor.

Klibi Milyonlarca izlendi

Şarkıcı Asyalı, albümünden ilk çıkışını Nadir Bekar yönetmenliğinde kliplendirilen ve Ersay Üner’e ait olan “Seni Severdim” şarkısıyla yapmıştır. İkinci klip çalışmasını ise albümün isim şarkısı olan ve sözleri Şebnem Sungur’a, bestesi Ayla Çelik’e ait olan “Helal Et” adlı şarkıyla yapmıştır. 2017 yılının yaz aylarında ise “Zor Gibi” şarkısının video klipi, dinleyicilere sunulmuştur. Şarkıcının sunulan video klipleri, milyonlarca kez izlenerek büyük bir başarı yakalamıştır.

Selcan Asyalı Şarkıları

  • “Helal Et” Albümü (2016-Avrupa Müzik) Şarkıları
  • Zor Gibi, Helal Et,
  • Seni Severdim,
  • Bal Dudak,
  • Ben Böyle Gidemem,
  • İkimizden Öte,
  • Az Zehir Az da Bal

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler