Ana SayfaKimdirSerkan Karakurt Kimdir?

İlgili Postlar

Serkan Karakurt Kimdir?

“Baraj” dizisinin genç oyuncusu Serkan Karakurt kimdir? Serkan Karakurt kaç yaşında? Serkan Karakurt aslen nereli? Serkan Karakurt dizileri neler? Serkan Karakurt filmleri neler? Serkan Karakurt hangi burç? Serkan Karakurt hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Serkan Karakurt Kaç Yaşında? Serkan Karakurt Aslen Nereli? Serkan Karakurt Hangi Burç?

Serkan Karakurt, 1 Ocak 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Serkan Karakurt, Oğlak burcudur.

Serkan Karakurt Kimdir?

Serkan Karakurt eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri sanatla iç içe olan Serkan Karakurt, üniversitede farklı bir bölüm okumuştur. Ancak hayallerinden vazgeçmek istemeyen Serkan Karakurt , kendini oyunculuk alanında geliştirebilmek için “İstanbul Film Akademisi”nde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Bir süre eğitim gördükten sonra ekranlardaki kariyerine reklam filmleriyle başlayan Serkan Karakurt, 2018 senesinde ekranlara gelen “Şahin Tepesi” dizisiyle ilk kez ekran karşısına geçmiştir. Dizide canlandırıdğı “Barış” karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Serkan Karakurt , 2019 senesinde “İsimsizler” dizisinde rol almıştır. Serkan Karakurt  bu sene “Baraj” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler