Ana SayfaKimdirOsman Ataseven Kimdir?

İlgili Postlar

Osman Ataseven Kimdir?

“Baraj” dizisinin oyuncusu Osman Ataseven kimdir? Osman Ataseven kaç yaşında? Osman Ataseven dizileri neler? Osman Ataseven filmleri neler? Osman Ataseven aslen nereli? Osman Ataseven hangi burç? Osman Ataseven hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Osman Ataseven Kaç Yaşında? Osman Ataseven Aslen Nereli? Osman Ataseven Hangi Burç?

Osman Ataseven 1 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Osman Ataseven, Oğlak burcudur.

Osman Ataseven Kimdir?

Osman Ataseven eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi”nde eğitim göremeye başlayan Osman Ataseven, okula başladığı yıllarda oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. Kendini geliştirmek için eğitim almaya karar veren Osman Ataseven, “Sadri Alışık Kültür Merkezi”nde oyunculuk dersleri almıştır.

2018 senesinde “Aut” isimli oyunla ilk sahne deneyimini yaşayan Osman Ataseven, kariyerine tiyatroyla başlamıştır. İlk kez “Baraj” dizisiyle ilzeyici karşına geçen Osman Ataseven, şimdiden yeteneğiyle dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Ekran önünde yeni bir kariyere başlayan Osman Ataseven, tiyatroya da devam etmektedir.

Osman Ataseven Dizileri

  • 2020 – Baraj

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler