Ana SayfaDedikoduSelahattin Paşalı Baba Oluyor

İlgili Postlar

Selahattin Paşalı Baba Oluyor

Bir süredir Lara Tümer ile mutlu bir birliktelik sürdüren Selahattin Paşalı’nın en büyük isteği gerçek oluyor. Selahattin Paşalı baba oluyor. İşte detaylar;

Özel Gösterime Sevgilisiyle Katıldı

Daha önce ‘Kalp Atışı’, ‘Leke’, ‘Babil’ ve ‘Aşk 101’ gibi dizilerde rol alan Selahattin Paşalı, son olarak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinde başrol oynadı. Oyuncu, dizinin dün akşam yapılan özel gösterimine iki yıldır aşk yaşadığı hamile sevgilisi Lara Tümer ile katıldı. İlk bebeğine hamile olan Lara Tümer’in karnının belirginleşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Selahattin Paşalı Baba Oluyor

Geçtiğimiz ay bebek bekledikleri iddialarıyla gündeme gelen çift, konuyla ilgili sessizliklerini korumuş ancak çıkan haberlerden günler sonra Tümer, paylaştığı kare ile hamile olduğunu duyurmuştu.

Tümer, Paşalı’nın elinin göbeğinde olduğu bir pozu paylaşmış ve “Bir ömür benim aşklarım” notunu düşmüştü.

Karnı Burnunda Poz Verdi

Dün akşam da sevgilisi Selahattin Paşalı’yı yeni dizisinin gala gecesinde yalnız bırakmayan Lara Tümer, büyüyen göbeğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Sevgilisiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Tümer, paylaşımına; “Seninle çok gurur duyuyorum aşkım Sıkı çalışman, disiplinin ve bu harika işe duyduğun saygıyla gurur duyuyorum. Bana her gün ilham veriyorsun ve sana tapıyorum” notunu düştü.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya da meslektaşı Selahattin Paşalı ve sevgilisinin romantik pozuna; Tümer’in karnını tutarak dahil oldu.

Selehattin Paşalı Kimdir?

Doğum Günü Paylaşımına Beğeni Yağmıştı

Öte yandan Paşalı, bu fotoğraf karesiyle Tümer ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Yakışıklı oyuncu, sevgilisini yanağından öptüğü paylaşımına; “Doğum günü güzelliği” notunu düşmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler