Ana SayfaDedikoduPelin Akil Çocuklarını Paylaştı

İlgili Postlar

Pelin Akil Çocuklarını Paylaştı

2019 senesinde iki çocuğunu kucağına alan oyuncu Pelin Akil, ailesiyle eğlenceli hallerini sosyal medya hesabından sık sık paylaşıyor. Bugün kızlarının eğlenceli hallerini kaydeden Pelin Akil çocuklarını paylaştı. İşte o kareler;

Alin ve Lina’yı 2019’da Kucağına Aldı

TRT1’de ekrana getirilen Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisiyle izleyici karşısına çıkan Pelin Akil kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile 2016 yılında nikah masasına oturdu. Instagram’da 3,1 milyon takipçisi olan Pelin Akil, ikiz kızları Alin ve Lina’yı 2019’da kucağına aldı.

Pelin Akil: Alin ve Lina’nın Bakıcısı Yok

Pelin Akil’den Üçüncü Çocuk Açıklaması

Yazın son tatilini kızları ile birlikte Belek’te yapan çift, kalabalık aileleri sevdiğini bir kez daha dile getirdi. Pelin Akil, “Üçüncü bebeği istiyor musunuz?” sorusuna ise şu yanıtı veriyor: “Hem ‘Evet’, hem ‘Hayır’.” Akil sözlerine şu ifadelerle devam etti; “Çünkü ya yine ikiz gelirse diye düşünüyorum. Tabii ki, bu işler nasip kısmet.”

Anıl Altan Kimdir?

Pelin Akil Altan kimdir?

Pelin Akil Çocuklarını Paylaştı

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Pelin Akil, Alin ve Lina’nın sevimli bir videosunu takipçileri ile paylaştı. Pelin Akil, ikizlerinin konuştuğu videoyu “Bu ne bu? Ne anlatıyorlar sizce altta yorumlar bekliyorum” notunu ekledi. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

0Şarkıcı Bengü Alin ve Lina’nın eğlenceli videosuna kayıtsız kalamayarak “Allah’ım aklımı kaçıracağım” yorumunu yaparken yeni baba olan Emre Karayel de “Yiyeceğim ya” yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler