Ana SayfaDedikoduNazan Kesal eşi Ercan Kesal'la Tanışma Hikayesi

İlgili Postlar

Nazan Kesal eşi Ercan Kesal’la Tanışma Hikayesi

Nazan Kesal, Hakan Bilgin’in “Mekânın Sahibine Geldik” programına konuk oldu. Nazan Kesal eşi Ercan Kesal’la tanışma hikayesi herkesi gülümsetti. İşte o açıklamalar;

Merak Edilenleri Anlattı

Son olarak ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde rol alan ve şimdilerde ‘Oğlum’da izleyici karşısına çıkan Nazan Kesal, meslektaşı Hakan Bilgin’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. Kesal, eşi Ercan Kesal ve hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

“Çocukken Çok Aksiydim”

“Çocukken çok asiydim.” diyen 52 yaşındaki Nazan Kesal, “Ailemi kışkırtmak hoşuma gidiyordu. Düğünlerde darbuka çalıp, şarkı söylüyordum” ifadelerini kullandı.

Nazan Kesal eşi Ercan Kesal’la Tanışma Hikayesi

Konservatuarı bitirdikten sonra Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda çalışan Kesal, eşiyle nasıl tanıştığını şöyle anlattı:

“Nurettin Öztuca, sürekli Ercan diye birinden bahsediyor. 1.5 ay dinledim, tanıştır bari dedim. Bir kış günü tanıştırdı; geldi kel bir kafa, üzerinde parka! Çıkmaya başladık ama o Sorbonne’a gitti, ben Diyarbakır’a. 9-10 yıl uzak ilişki yaşadık, 2005’te evlendik.”

Ercan Kesal Kimdir?

Bir Ömür Yetmez

Birkaç ay önce evliliklerinin 16’ıncı yılını kutlayan Kesal çiftinden güzel oyuncu, sosyal medya hesabından eşiyle düğün gününde çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı.

Gönderisine duygusal bir not düşen Kesal, “Bir ömür yetmez… Ey sevgili; bir ömrüm daha olsaydı yine seni seçerdim! İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, sevgiyle, saygıyla, aşkla ve Poyraz’ımla daima…” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşımıyla kısa sürede yoğun ilgi gören Nazan Kesal’ın fotoğraflarına; Arzum Onan, Cansu Tosun, Leyla Selen Uçer, Yeliz Doğramacılar Arman gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

Nazan Kesal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler