Ana SayfaDedikoduŞenay Gürler'den Yıllar Sonra Avrupa Yakası Açıklaması

İlgili Postlar

Şenay Gürler’den Yıllar Sonra Avrupa Yakası Açıklaması

Şenay Gürler, senaristliğini Gülse Birsel’in yaptığı, 2004-2009 yılları arasında yayınlanıyordu. Dizinin ‘Fatoş’ karakterini canlandıran Şenay Gürler’den yıllar sonra  ‘Avrupa Yakası’ açıklaması geldi. İşte o açıklama;

Çocukluk Hayalini Anlattı

Şenay Gürler, Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programına konuk oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü’nden mezunu olan sanatçı, “Çocukken gazeteci ve psikiyatr olmak da istiyordum ama oyunculuk yolculuğumdan memnunum. Bir daha dünyaya gelsem şarkıcı olmak isterdim” dedi.

Ünlü oyuncu, “Üniversiteden mezun olduktan sonra İstanbul’a geldim. Seslendirme yapmaya başladım. Erdal Tosun, Alev Sezer, Okan Bayülgen ve Mehmet Erbil’le çalıştım. TRT’de ‘Sahte Dünyalar’ dizisiyle ekrana çıktım” şeklinde konuştu.

Şenay Gürler’den Yıllar Sonra Avrupa Yakası Açıklaması

Bir döneme damga vuran ‘Avrupa Yakası’ dizisiyle ilgili ise Şenay Güler, “Muhteşem bir yapımdı, harika bir kadrosu vardı. Diziye başladığımızda ortaya böyle bir şey olacağını düşünememiştik, inanamadık. ‘Fatoş’ karakterini çok severek canlandırdım. Beş yıl oynadık ama hiç sıkılmadık. Gülse Birsel o kadar güzel yazıyordu ki çok eğlendik” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler