Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Bir Mektup Bırakıp Ortadan...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Bir Mektup Bırakıp Ortadan Kayboluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 36. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Sancar, hapisten kurtuluyor. Ancak Sancar, kendisini kimin kurtardığının peşine düşüyor. Nare, ortadan kayboluyor. Onun intihar ettiği düşünülürken Sancar, Nare’nin Gediz’le evlendiğini öğreniyor. Nare, Gediz’e boşanma protokolü gönderiyor. Sancar, Nare’nin İstanbul’a gittiğini öğreniyor. Nare, bir mektup bırakıp ortadan kayboluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Bir Mektup Bırakıp Ortadan Kayboluyor!

Sefirin Kızı 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sancar, hapisten kurtuluyor. Yahya, eve giderken onu nasıl kurtardığını anlatıyor. Ama Sancar, mahkemeye kimin o videoyu verip kurtardığını öğrenmek istiyor. Yahya, parayla tuttukları bir çobanı Sancar’la tanıştırıp onun o videoyu çektiğini söylüyor. Sancar, o çobanın o karanlıkta o videoyu çekebileceğine inanmıyor ve onu kıstırıp konuşturuyor. Oda, önce Yahya’nın gelip para verdiğini, daha sonra Nare’nin kendisine kalan parayı verdiğini anlatıyor.

SEFİRİN KIZI 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gediz, Nare’nin banyoya girip çıkmamasından şüpheleniyor ve banyoyu açtığında onun orada olmadığını görüyor. Nare’nin intihar ettiğini düşünen Sancar, onun intihar edeceğini düşünüp uçuruma ve kulübeye gidiyor. Sancar’da Nare’nin kaybolduğunu öğrenip onu aramaya başlıyor. Emniyetten bir kadın cesedi bulunduğu öğreniliyor. Denizde boğulup ölen kadının cesedini teşhis etmek için Sancar ve Gediz, hastaneye koşuyor.

Cesedi teşhis etmek için görevli içeri eşinin girebileceğini söylüyor. Orada Sancar, Gediz ile Nare’nin evlendiğini öğreniyor ve dünyası başına yıkılıyor. Görevliler yine Sancar’ın teşhis etmesine izin veriyor. Sancar, o cesedin Nare’ye ait olmadığını anlıyor. Halise, gazetelerden Gediz ile Nare’nin evlendiğini öğrenip hastaneden çıkıyor. Sancar, emniyetten Nare’nin en son görüntülerine ulaşıyor.

Onun, hava limanından İstanbul’a gittiğini öğreniyor. Oradan da nereye gittiğini bilemiyor. Gediz’e, Nare’den bir boşanma protokolü geliyor. Sancar’a da, bir mektup bırakıyor ve ona kızını emanet ettiğini, kendisinin ona ne yar olabildiğini ne de kızına bir anne olabildiğini yazıyor. Sancar, mektubu okuduktan sonra mektubu yakıyor. Sonra, Gece’nin üzerinde Nare’ye söz verdiği gibi Melek’i konağa gelin gibi getiriyor.

Sefirin Kızı 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare İntihar Mı Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler