Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın Estetik Sonrası Yeni İmajı

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın Estetik Sonrası Yeni İmajı

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği estetik operasyonla gündeme gelen Seda Sayan’ın yeni imajı. Ünlü şarkıcı yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Detaylar haberimizde…

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan’dan İlk Fotoğraf

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde dünyada çok moda olan ‘Fransız Askısı’ adı verilen bir operasyonla yüzünü gerdirdi. Seda Sayan’ın estetik yaptırdığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak büyük ses getirmişti. Yaptırdığı operasyon sonrası sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Seda Sayan fotoğrafını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmamıştı.

Sayan paylaştığı fotoğrafı operasyon öncesi çektirdiğini söylemişti. Şarkıcıdan operasyon sonrası yeni görüntüsüyle ilk defa fotoğraf geldi. Seda Sayan’ın işte yeni imajı;

seda-sayan

Muazzez Ersoy “Yorumumu Herkes İçin Yaptım”

Muazzez Ersoy geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden göndermeli paylaşımda bulundu. Sanatçı fotoğrafını “Kendine benzemek ne güzel; filtresiz” notu ile paylaştı. Takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafa bazı takipçileri “Seda Sayan’a gönderme yapıyor” yorumunda bulundu.

Muazzez Ersoy Kimdir?

Muazzez Ersoy’un sosyal medya üzerinde yaptığı manidar paylaşımının üzerine Seda Sayan’a gönderme olarak yorumlayan bir takipçiye Seda Sayan “Gerdirip gerdirip söylemeyenler… Ah doktor Serdar, kimlere elin değmedi ama söyleyemezler” yanıtını verdi.

Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ ‘dan George Clooney Yorumu

Bu olayların üzerine sevilen sanatçı Muazzez Ersoy, “Ben Instagram’daki yorumumu herkes için yaptım, şöhretli bir kişi ya da kişiler için söylemedim. Photoshop’lar çok abartılıyor, insanların normal halleriyle Instagram’daki fotoğrafları arasında dağlar kadar fark var; photoshopla insanların başka bir insana dönüşmesine karşıyım. Bu arada estetiğe de karşı değilim ki. Beni tanıyanlar, bilirler ki ne polemik severim ne de bu tarz durumlarda kalmayı. Takipçilerin, yorum yapanların sözleri de, yorumları da bana mal edilmesin” demişti.

Bir sosyal medya kullanıcı ise Seda Sayan için “Tüküreyim dobralığına Muazzez Ersoy gerçek bir sanatçı, doğal bir kadın. Allah korkusu var. Seda Sayan Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz. Edepsiz” yorumunu yapmıştı.

Kadırgalı olarak tanınan Seda Sayan bu yorum karşısında sinirlerine hakim olamayarak şu yanıtı verdi; “Ulan yavşak sen kimsin ki benim Allah korkumu sorguyalabiliyorsun.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler