Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya 'nın Bu Kez Hedefi Hadise Oldu

İlgili Postlar

Deniz Akkaya ‘nın Bu Kez Hedefi Hadise Oldu

Uçankuş TV’de Canlı Masa isimli programın sunuculuğunu üstlenen Deniz Akkaya bu kez Hadise için söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Deniz Akkaya daha önce sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile girdiği polemikle gündem olmuştu.

Deniz Akkaya kimdir?

Hadise Kimdir?

Deniz Akkaya’dan Hadise Yorumu

Uçankuş TV’de yayınlanan Canlı Masa programında Deniz Akkaya, İlker Koç ve Araştırmacı Yazar Sevda Türküsev magazin gündemini konuşurken Sevda Türküsev’in kadın ünlülerin sosyal medyaya vermiş olduğu yarı çıplak pozlar ile ilgili Hadise’yi örnek gösterdi.

Sevda Türküsev kadın ünlüler ile ilgili “İstediği gibi sahneye çıkabilirler fakat bunu cesurca pozlar diyerek kadınlara cesaret olarak aşılanmaması gerekir”  yorumu yaptı.

Deniz Akkaya ise sevilen şarkıcı Hadise ile ilgili “Hadise, Beyonce’nin kötü bir replikasıdır” yorumunu yaptı.

Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci’ye Sert Sözler

Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde Canlı Masa programında çocuk sahibi olacağını duyuran Selin Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde eltisi olarak tanıttığı kişinin aslında taşıyıcı anne olduğunu söyledi. Bu iddiaların üzerine canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya çok sert kavga etti.

Selin Ciğerci “Deniz hanımı yıllardır sevdiğimi o çok iyi biliyor. Ben ona saygı duyuyorum ama onun da bana saygı duymasını beklerdim. Çünkü ben ona yanlış bir şey yapmadım” sözü üzerine Deniz Akkaya “Sen benim çocuğum üzerinden bel altına vurarak beni karşına aldın. Benim iki elim avukatımla beraber yakandadır” diyerek Ciğerci’ye sert sözler söyledi.

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci “Ben eltim olduğunu ispatlayacağım zaman nasıl bir surat ifadeniz olacak? Ben eltimle fotoğrafları göndereceğim. Şuan taşıyıcı anne yok ben sadece isteklerimi söyledim. İstersem evlatlık alırım istersem öyle yaparım size ne? ” diyerek Türkiye’de taşıyıcı anneliğin yasak olduğunu bilmediğini sözlerine ekledi.

Deniz Akkaya’nın Ciğerci’ye “Siz sosyal medyadan açıklamalar yaparken bunun kanuna uygun olup olmadığını araştırmadan mı yapıyordunuz? Çocuk maske gibi ruj gibi satışa çıkacak bir şey değildir. Senin çocuğun bu şekilde olamaz. Kanunlar izin vermiyor” demesi üzerine ortam gerildi ve Selin Ciğerci “Sana ne. Sen kendi işine baksana. Sen kendini Müge Anlı mı zannediyorsun?”  diyerek Deniz Akkaya’ya ateş püskürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler